Arama sonuçlarınız

1. R

ANKARADAN BÜTÜN EKİPLMANLARIMI SATIYORUM YENİ BAŞLAYANLARA KAÇIRILMIYACAK FIRSAT

ÖNCELİKLE HERKEZE MERHABALAR SORU SORMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN İRTİBAT NUMARAM (542--490---15--17) EĞER herhangi bir yasak varsa hemen kaldırabilirim EKİPMANLARIMI AZ TİTİZLİK VE ÖZENLE KULLANDIM ELHAMDULİLLAH HERHANGİ BİR KAZAM OLMADI EKİPMANLARDA KAZA VEYA DÜŞME DARBESİ YOKUTUR BUYRUN...
  2. R

ANKARADAN Satılık HYOSUNG GD250-N Exiv Tertemiz bakımlı

Öncelikle Herkeze merhaba motorsiklet Ankara Keçiöğrendedir İrtibat numaram /542/ /dört yüz doksan / 15 17 Sahibinden İlan Link https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2606537/detay/ Resimleri Aklınızdaki soruları gidereceğini umduğum Motosiklet hakkında tecrübelerim ve...
  3. R

ANKARADAN 2015 MODEL HYOSUNG GD-250//N - EXİV GÜCÜ HİSSET 7.500 KİLOMETRE GARANTİLİ

TELEFON NUMARAM /// 542 DÖRTYÜZDOKSAN 15 17 //// https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gd-250-n-exiv-tertemiz-bakimli-garantili-7-bin-km-512606537/detay
  4. R

ANKARADAN Satılık HYOSUNG GD20-N Exiv Tertemiz bakımlı Garantisi Devam ediyor

Öncelikle Herkeze merhaba motorsiklet Ankara Keçiöğrendedir İrtibat numaram /542/ /dört yüz doksan / 15 17 Sahibinden İlan Link https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gd-250-n-exiv-tertemiz-bakimli-garantili-7-bin-km-512606537/detay/ Resimleri...
  5. R

ANKARADAN SATILIK HIRÇIN VE AGRESİF HYOSUNG GD-250N Exiv Naked [garantili}

Herkeze merhabalar motorumu satıyorum detaylı bilgi için 542 490 15 17 ulaşabilirsiniz iyi günler https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gd-250-n-exiv-tertemiz-bakimli-garantili-7-bin-km-512606537/detay (Hyosung Hakkında Kısa Bilgi )kendisini çinmalı...
  6. R

ANKARADAN MEGELLİ 250R SÜPERSPORT MOTOSİKLET ACİLİYETİ YOKTUR

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-megelli-hasar-kaydi-yok-2015-cikisli-extrali-megelli-250-r-483939933/detay
  7. R

ANKARADAN SATILIK TEMİZ EXTRALI BAKIMLI HYOSUNG GT250-R SÜPERSPORT MOTOSİKLET

HERKEZE MERHABALAR İYİ GÜNLER MOTOSİKLETİMİ SATIYORUM TAKAS TEKLİFLERİNİZ DEĞERLENDİRİLİr İletişim İçin542 @490@ 15@ 17@ (Hyosung Hakkında Kısa Bilgi )kendisini çin malı zannedenlerin aksine kore malıdır... günümüzde çinde üretilen japon motosikletlerinden parça kalitesi olarak daha...
  8. R

Ankara zongshen marka 125 cc chopperimi satıyorum .(cross motor ile takas olur=

İYİ Günler herkeze 125 cc 30 bin km deki zongshen marka motorumu satıyorum cross veya Enduro tarzı motorlarla takas olur detaylı açıklamayı internet sitesinde yaptım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-zongshen-temiz-125-lik-chopper-418708935/detay
  9. R

125 cc lik zongshen marka chopper motorumu satıyorum (Ankara)

Herkeze iyi günler 2007 model trafiğe 2011 çıkışlı 125 cc 4 zamanlı turuncu renk zongshen marka chopper imi satıyorum detaylı bilgileri sahibindene yazdım forumdan gelen arkadaşlar a1 ehliyetini almış genç motorcu adaylarına fiyat konusunda yardımcı olurum buyrun link...
  10. R

Gidonun sağa çekmesi

Selamun aleyküm herkeze iyi günler 4 gün önce motoru garaja koyarken acemilik sen tut hızını alamayıp ayakkabı dolabına çarp biraz inceledim çamurluk yamulması harici birşey göremedim i. Bugun bir etkinliğe gitmek üzere yola çıktımki gidonun sağa çektiğini farkettim yani düz gitmek için 2...
  11. R

125 cc lik 4 zamanlı chopper imi satıyorum (a1 ehliyete uygun)

Herkeze iyi günler 2007 model trafiğe 2011 çıkışlı 125 cc 4 zamanlı turuncu renk zongshen marka chopper imi satıyorum detaylı bilgileri sahibindene yazdım forumdan gelen arkadaşlar a1 ehliyetini almış genç motorcu adaylarına fiyat konusunda yardımcı olurum buyrun link...
  12. R

125 cc lik 4 zamanlı chopper imi satıyorum (a1 ehliyete uygun)

Herkeze iyi günler 2007 model trafiğe 2011 çıkışlı 125 cc 4 zamanlı turuncu renk zongshen marka chopper imi satıyorum detaylı bilgileri sahibindene yazdım forumdan gelen arkadaşlar a1 ehliyetini almış genç motorcu adayları fiyat konusunda yardımcı olurum
  13. R

Yere düştüm ön fren tutmuyor

Selamun aleyküm abiler ablalar yeni aldığım motorumla kapalı pazar alanında kitaplardan okuduğum ve videolardan seyrettiğim teknikleri denerken bir anda kendimi yerde buldum bütün benzin yere döküldü ayna gitti birde ön fren tutmaz oldu motor sağ tarafa yattı bunun sebebi nedir nasıl...
  14. R

Çin'deki Gizlenen Türk Piramitleri

Orta Asya’da, Çin’in Xi’an kenti yakınlarındaki, Büyük Uygur Türk İmparatorluğundan kalma Türk Piramitlerini anlatmaya geçmeden önce, tarihte ve bugün piramit kültürüne kısaca bir göz atmak istiyoruz. Piramitle denince aklımıza ilk önce Mısır Piramitleri gelmektedir.Bunun nedeni de bütün...
  15. R

Tubeless lastik sorunu :/

Bugün güneşin yüzünü gösterip buzların erimesiyle hemen motorun üstündeki örtüsünu kaldırdım ve çalıştırdım sürüş öncesi kontrolü yaparken ön tekerin tamamen havasının indiğini farkettim pompayla denedim olmadı küçük bir kompresör le denedik (araba çakmaklığıyla çalışıyor) baya bi uğraştık...
  16. R

Kullanma kılavuzu

Evet arkadaşlar çin malı zongshen zs 125 cruiser bike aldık,. Bakımları vs için kullanma kılavuzu nu nereden bulabiliriz 2007 model ben araştırdım ama pek bir şey bulamadım
  17. R

İlk notorum ve çalışmaması:(

Herkeze merhaba ilk motorumu aldım aldımda daha gezip dolaşmak nasip olmadı biraz motordan bahsedeyim zongshen zs 125 model çin malı cruiser 2007 model ve 28 bin km de (trafuğe çıkış yılı 2011) aldık garaja koyduk ertesi gün durum değerlendirmesi yapmak için motoru biraz inceledim ve yağının çok...
  18. R

ZonGshen Zs 125 2007 NASIL BİLİRSİNİZ

Selamun aleyküm düşündüm taşındım bu motoru almaya karar verdim yarın gidip görücem fiyatı 2000 tl bu motoru hiç gören duyan oldumu olduysa artıları ve eksilerini söylermisiniz eski açılmış bir konu vardı 2007 yılında herkes memnun olduğunu ifade etmiş genede tekrar sormakta fayda var motosiklet...
  19. R

ANKARA İÇİ DİSCOVERY 125 ST ALINIR

ANKARA İÇİ TEMİZ DİSCOVERY 125 ST ARIYORUM SATAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE
  20. R

Geleneksel 125cc süpersport önerisi

Öncelikle herkeze merhaba 6 bin tl bütçe var ekipman hariç başlangıç olarak 125 cc lik ss almayı düşünüyorum ama cbr yzf. Hariç bu bütceyle alınacak eşi benzeri pek fazla olmayan bir motor istiyorum yani şöyle. Anlatıyım geçen ispanyol riju s2 marka 2009 model. 125 lik bi ss gördum 4.5 bin tl...

Yeni mesajlar