Arama sonuçlarınız

1. C

Bana Güzel Bir Motosiklet Önerin Lütfen

Mevcut motosikletimi değiştireceğim. 13.000 TL ' ye kadar, "supersport ve cross hariç", çoğunlukla (İstanbul) şehir içinde ve otoyollarda kullanmalık, bir şey önerin arkadaşlar. Güzel bir şey almak istiyorum. Kaliteli, sorun çıkarmayan, pişman etmeyen tarzda. 2. el olur sıfır olur. Yoksa gidip...
  2. C

Alıştırma Yapacak Motosiklet Arıyorum

Selam, A2 direksiyon sınavı parkurunu çalışmak için motosiklet arıyorum. Teorik bilgim yerinde biraz daha pratiğe ihtiyacım var. Vites geçişleri, sekiz çizme falan çalışacağım. Motosikletini 1-2 saatliğine (gözetimi altında) benim alıştırmama tahsis edecek birini arıyorum. Saatlik ücret...
  3. C

Eğitim Almak Hakkında

Selamlar, motosiklet eğitimi almak ile ilgili internette ve forumda biraz araştırma yaptım ancak bazıları tatmin edici olmadı, bazıları ise güncel değildi. Bu sebeple yeni bir konu açmak ve bilgi edinmek istedim. İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum. Daha önce hiçbir şekilde motosiklet...
  4. C

Scooter Seçimi Yaparken Karşılaştığım Sorun

Merhabalar, İstanbul trafiği giderek çekilmez oluyor. Bu sebeple bir motosiklet almaya karar verdim. Şehir içi trafiğinde scooter kullanmanın daha mantıklı olduğu söyleniyor vites olmaması gibi sebeplerle. Forumda baya bir konuya baktım. İnternetten videolar izledim ancak bir sorun var. İşim...