Arama sonuçlarınız

1. C

Motor önerilerinizi bekliyorum :)

Merhaba abilerim ablalarım kardeşlerim :) ben 19 yaşındayım yaklaşık 2 3 aydır kendi motorumu sürüyorum. bende asya nostalji var ama bu moturumu satmayı düşünüyorum yerine chopper tarzı motorsiklet almayı düşünüyorum ama orjinallerine param yetmiyor kendime ucuz yollu bir motor almak istiyorum...
  2. C

Motorsikletime nasıl modofiye yapabilirim?

Merhaba arkadaşlar motorumu alalı bir kaç ay oldu. Ve motorumu değiştirmek yani herkesten farklı yapmak istiyorum dikkat çeksin istiyorum. Motorlarla alakalı fazla bilgim yok bende asya nostalji var ama basıl modofiyeler yapabilirim bilmiyorum önerebileceğiniz şeyler nelerdir ?
  3. C

Motor icin yardim edin bana lutfen.

Merhaba arkadaslar. Ben 19 yasindayim asya 125 nostalji vardi simdi motorumu saticagim belirli bi sebeplerden dolayi. Ama yenisini alicam. Scootur istedigimden herkesin fikrini ve onerilerini almak istiyorum. Benim alabilicegim durumum 3000 tl uzun yol yapmicagim icin yakin mesafeler...
  4. C

tvs jupiter

Merhaba arkadaşlar tvs jupiter 2015 model 8000 kmde ufak cızıklerı var 2900 e anlastım sayılır adamla ama sızden hem motor ıcın hemde anlastıgım fıyat ıcın yorumlarınızı beklıyorum..
  5. C

Yardim

Merhaba arkadaslar. Bende asya 125 nostalji var motoru yeni aldigimdan motor hakkinda fazla bilgim yok. Motorda bakim olarak neler degistirilir neler yapilir bilgi verirmisiniz? Yag degistirilir hava filtresi temizlenir baska neler yapilir motora?
  6. C

Noter yardimi..

Merhaba arkadaslar ben ruhsatimda motorun rengini degistirmek iatiyorum acaba noter bana ne kadar fiyat verebilir
  7. C

Acil yardim lutfen

Merhava arkadaslarin ayin 2 sinde bir motor aldim ve sigortasini yaptirmadim motoru iki ci el aldim. Yarin 15 gunu olucak ve yarin babama devretmek istiyorum motoru. Onun ustune gecirip sigortayi oyle yaptirmayi dusunuyorum. Acaba yarin noterde sigorta dan dolayi sikinto yasarmiyim. Yarin 15 gun...
  8. C

En ucuz sigorta şirketleri

Arkadaşlar trafik sigortası yaptırıcam ve 5 günü kaldı en uygun sigorta şirketleri hangisidir sizin çalıştığınız şirketler hangileri ? Lütfen yardımcı olun istanbulda oturuyorum.
  9. C

Trafik sigorta sirketleri

Merhaba arkadaslar. Bi hafta once bir motor aldim. Asya 125 t nostalji. Motora trafik sigortasi yaptiricagim ama cok pahali sizin uyguna yaptirdiginiz sirketlerin isimlerini yazabilirmisiniz. Veya hangi sirketlere sigortanizi yaptirdiginizi yazabilirmisiniz?
  10. C

Korna sikintisi

Arkadaslar belki dalga geciceksiniz ama yeni motor aldigim icin bilmiyorum. Motorumda kornaya basinca veya ar arda basinca bi yerden sonra kitleniyordu bugunde sabah isten gelirken kornam bitti resmen calmiyor napmaliyim??
  11. C

Motordan düştüm ve soğudum.

Arkadaşlar dün kendime bir motor aldım asya nostalji 125lik. Küçüklüğümden bile motora hevesim vardı zaten yaşım 19, Dün motoru aldığımda çok acemiyim hiç motora bile binmedim. dün arkadaşım hasbahçede biraz öğrettikten sonra alibeyköyden sütlece filan derken kasımpaşaya geldim. kasımpaşada iki...