Arama sonuçlarınız

1. P

1. Kocaeli Motosiklet Festivali Yarın Başlıyor!

Kocaeli Motosiklet Topluluğu Derneği olarak bu yıl ilkini düzenlediğimiz Kocaeli Motosiklet Festivali yarın (18 Ağustos 2017) başlıyor. 18-19-20 Ağustos tarihlerinde, Kocaeli Kerpe'de Ömerağzı Plajı'nda gerçekleşecek festivalde; 1. Gün Kurtalan Ekspresi Konseri 2. Gün ise Flört ve Retrobüs...
  2. P

Uyku tulumu tavsiyesine ihtiyacım var

Merhabalar, Uyku tulumu tavsiyesine ihtiyacım var. Aradığım özellik -5 -10 derece civarı olması ve internetten uygun fiyatlı. Decathlon'da 230TL 0 derecelik var. N11, GG, HB'de vs var ama çok güveniyorum. 100TL'lik mala -20 derece yazanlar var. Haliyle abartılı ve doğru gelmiyor. Buralardan...
  3. P

AGV K3 SV kalıbı hakkında...

Arkadaşlar AGV K3 SV aldım, XL bedeninde. Kullandığım LS2 XXL ve çok bol olmaya başladığı için XL tercih ettim. Ancak AGV biraz sıktı gibi. Tecrübe edenler var mı acaba, genişler mi pişman eder mi?
  4. P

Acil Kask Tavsiyesi

Malum n11'de baya bir indirim var. Minimum Sharp 4 yıldız ve güneş vizörlü kask tavsiyesi edebilir misiniz?
  5. P

Fukaraya yardım | 0 Scooter seçimi

Daha önce sattığım Pulsar 150NS'ten sonra resmen elim kolum ayağım bağlandı. Pulsar'ı özledim diyebilirim. :salut: Ev - iş - okul arasında git gel ve hava iyi olduğunda gezi için 250cc düşünüyorum. İkinci el bakmaktan gına geldi ve Kocaeli'nde motor zaten yok ve olan da ya hasar kayıtlı ya da...
  6. P

Hasar kayıtlı SYM GTS 250i Evo almak?

2014 model 9.500km de SYM GTS 250o Evo var, 3.500TL hasar kayıtlı. Kaportada değişen olmuş. 9.000TL fiyatı var. Alıp almamak konusunda kararsız kaldım fikir almak istiyorum.
  7. P

CC arttıkça sigorta ne kadar fark eder?

Merhaba, Kocaeli'nde ilk motorum Pulsar 150 NS ile 720 TL sigorta ücreti çıkmıştı. Şimdi 250 CC motosiklete geçmeyi düşünüyorum. Muthemelen R25 olacak, sigorta ücreti ne kadar eder? Tecrübe edenler paylaşabilir mi? Teşekkürler.
  8. P

Maxi scooter ve tankslepper

Merhabalar, Dün gece bir videoda denk geldim, sanırım Xmax 250 idi ama tam hatırlamıyorum. Düşük hızda artçı ve arka çantayla gidonun sallandığı ve tankslepper olduğun bahsetti, bunu da yine yanlış hatırlamıyorsam genelledi. Pulsar 150 NS'imi 100km üstünde gidon sallandığı için satmıştım. Yeni...
  9. P

Ellerim Nasır Tutmaya Başladı

Selamlar, 1.5 aydan beri motor sürmeye başladım. Her gün işe gidip geliyorum, günde ortalama 20km yol yapıyorum. Motoru aldığımdan beri elim nasır tuttu. Eldivenim resimdekinden. Nasırlar artık rahatsız edici olmaya başladı. Tecrübe eden var mı? Tavsiyeleriniz var mı?

Yeni mesajlar