Arama sonuçlarınız

1. M

honda ace 125 model 2013 yasim 32 ..sigorta bedeli 735 cikti

yeni aldim 2. el..15gunluk sureyi kullancam bekliyorum.bu motorla da otobanda seyehat edebilir miyim bilgisi olan var mi?ptt e ucret yatirliyomus..peki otobani kullanmasam o ucret belli sure sonra siliniyor mu
  2. M

sonunda honca ace 125 e karar verdim

selam arkadaslar..bu sitede cok arastirma yapmistim, yorum yapan arkadaslardan da cok seyler ogrendim tesekur ediyorum herkese..suan honda ace 125 2. el almaya karar verdim ve kocaelinden gidip alcam ve gaziantep e getircem,otobusle tasimayi dusunuyorum acaba bu konuda tecrubesi tavsiyesi olan...
  3. M

mondial mg 100 prince alınır mı?

tip olarak begendim fiyat olarak da uygun benim icin.. yakıt ve saglamlık konusunda fikri olan var mi
  4. M

VERGİSİZ touring ya da spor bir model oneriniz?butce en fazla 3bin tl

oncelik yakıt ve sağlamlik ..sonrasinda tabiki titresim azliği:)
  5. M

bisan atlas cgr 100 ve lifan glint 100 motorlarini tavsiye eder misiniz?

/bunlar da cinli mi acaba
  6. M

motorsiklet alıcam karar veremiyorum bilgi ve tecrubesi olan varsa paylasabilir mi?

yuki forza 100 mondial mg 100 prince lifan glint 100 modeller zaten birbirine cok benziyor spor tipli istiyom 3000tl en fazla butcem ancak markalari hakkinda bilgim yok.100luk olsun vergisiz olsun,yakıtı az olsun bi de arıza cikarma hevesli motor olmasin tamam iste. daha once kullandigim kuba...

Yeni mesajlar