Arama sonuçlarınız

1. S

Antalya motorcuları çevirme

merhaba, bugün çoğu yerde motırcuları durdurup kontrol yapıyor trafik polisleri. Bilginiz olsun diye konu açtım:)
  2. S

Satılık Abus 8077 ve YDS Bot

Merhabalar, çok az kullanılmış 3 aylık bot ve disk kilidini satıyorum. botun modeli diablo 7.2 gtx 43 numara. alarmlı disk kilidi de zaten bildiğimiz abus 8077. faturaları, yedek anahtarı duruyor. Ayrı ayrı da satıyorum. Fiyat bot için 200 tl, disk kilidi ise 400 tl. pm atını lütfen.
  3. S

İlk artçı ve kısa boy

Merhaba, boyum kısa ayaklarımı yere koyduğumda parmak ucuyla motoru tutuyorum. Bir arkadaşım var sürekli binmek istiyor ama artçılı daha önce sürmediğim ve yukarıdaki sebepten ötürü cesaretim yok. Riske atmak istemiyorum arkadaşımı. Ama eninde sonunda artçı almak zorunda kalacağım, artçı da...
  4. S

Direksiyon sınavından kalınca sınav ücreti

Merhaba, bugün direksiyon sınavı var. 8 çizerken bir santim bile çizginin dışında olsun bırakıyorlarmış, o yüzden gelenlerin çoğu girmiyor. Kurs diyor ki, eğer girmeden kalırsan 70 tl, giripte kalırsan 200 tl sınav ücreti oluyormış bir sonraki sınav. Bunun doğruluk payı var mı?
  5. S

Antalya Ekipman Dükkanı

Merhaba, iyi akşamlar. Antalya'da çeşidi bol olan ekipman dükkanı söyleyebilir misiniz? Almak istediğim ürünler mt kask, prohel colombia mont ve abartı görünüme sahip olmayan bir bot. İnternetten sipariş vermek isterdim ama beden konusunda tereddütüm var. Tekerinize taş değmesin, iyi...
  6. S

Alınık CBR 250R (Antalya)

Merhaba, Antalya'da CBR 250R arıyorum. Yeni kasa ve tricolor renk tercihim önceliğim. Pm atınız lütfen
  7. S

Seçim konusunda yardım

Merhaba, öncelikle ben yeni başlayacağım. Karar vermekte çok zorlandığım bir husus var. Biliyorum bu konularda ilgili çok fazla konu açılıyor, soru soruluyor ama araştırma yapıyorum, karşılaştırma videoları izliyorum, tam birine karar veriyorum aksilik çıkıyor. Sizden tam bu konuda yol...
  8. S

Ehliyet ve Eğitim

Merhaba arkadaşlar. Yeni olarak başlayacağım motor sevdasına. Bir kaç sorum var. Hondar CBR 250R veya Yamaha R25 alacağım motor olarak. İlk önce eğitim almayı düşünüyorum. Honda akademi düşünüyorum fakat Antalya'da yaşıyorum, burada yokmuş. Aslında fiyat olarak eğitim uygunsa İstanbul'a...
  9. S

Yeni başlangıç ve vitesli motor

Merhaba, içimde hep olan motor sevdasını artık gerçekleştirmek istiyorum. Agresif bir insan değilim, gaza gelip basmam efendi bir şekilde sürerim. Şu an arabam var araba kullanırken bile bu şekilde sürüyorum. SS tarzı motorlar hoşuma gidiyor. Hem motorlara ilgim var, hemde evim şehir...

Yeni mesajlar