Arama sonuçlarınız

1. Emrah M.

ufak tefek aksesuar önerileriniz ...

Dominar 400 için birkaç aksesuar arayışındayım.Önerilere açığım. Öncelikle StompGrip denen zımbırtı varmı bu motor için veya universal Kuyruk çantası(yolcu selesi üzerine yerleştirdiklerimizden).Ebat olarak min 25x35x... ,körüklü ve su geçirmez olması gerek. Depo üstü çanta.Tablet...
  2. Emrah M.

Vites geçişlerinde problem

2 hafta önce kar kalktığında motorun yağını değiştirip zincir vb yağladım. Son 1 haftadır 5. viteste 6500-7000 devirden sonra genelde makine vites düşürüyo ve devir tavan yapıyo.3 defa aynı şeyi yaptı. Bu hızlara araç sollarken çıktığım için sol şeritte(3. defa yaptığında çarpılmak...
  3. Emrah M.

kapıda nakit ödeme

Daha öncede aynı konuyu açmış bir cevap alamamıştım :pale: .Bi umut tekrarlıyorum. Kappa K22N yan çanta kilit mekanizması kırıldı.Tavsiye edebileceğiniz bir alış-veriş sitesi varsa yazarmısınız.Kapıda + nakit + kontrollü ürün alabileceğim bir site aramaktayım :santa...
  4. Emrah M.

Yan çanta kilidi

Arkadaşlar yan çantalarımdan birinin kilidi kırıldı.çanta kappa k22n. Çantaların yedek parçalarının bulunduğu tavsiye edebileceğiniz bir site varmı acaba?
  5. Emrah M.

Aion oynayan varmı acaba ^^

Lise yıllarımdan bu yana bir arkadaş grubumla(2006 lise mezunu olduğuma göre kaç yıl olmuştur-Soru sıkıntılı kg ):pr: Maestia ve arch age oynayıp sıkıldıktan sonra uzun bir süredir Aion oynuyoruz. Oyun pwp(oyuncu vs oyuncu) ve pwe(Oyuncu vs oyun - Diyebilirmiyiz bilemedim şimdi :D ) olmak üzere...
  6. Emrah M.

Motorcu dostu abimiz :bestmt:

Geçen gün önümde 2-3km 70-80le seyreden ve sollamaya çalıştığımda 110lara kadar çıkan,yol vermeye çalıştığımda(arkadan araba gelmesine rağmen) tekrar benle birlikte 70e inende kamyoncu bu abimde Memleketimde çeşit çok
  7. Emrah M.

Yanlız motorcu vs bisiklet çetesi

Bu akşam işten çıktım eve gidiyordum.İşlek olmayan bir ara sokakta sola iyice yapışmış ve 30-40km gibi düşük bi süratle giderken yolun hafif viraj aldığı bi yerde karşıdan bayır aşağıya sallamış bisikleti biri kendi soluna yapışmış geliyor.Korna dat düt baktım çarpacak iyice sağa girip...
  8. Emrah M.

Merhaba...

Merhaba arkadaşlar Ben Biga/Çanakkale'den Emrah.Yaş 28.Savcılıkta hizmetliyim. Uzun bir süre(lise başlarında) dönem dönem scoter ve yarı oto(debriajsız)motor kullandım.İlk defa vitesli bir motor olarak Cbf 150 aldım.(27/04/2016-21:00 ) Forumu uzunca bir süre takip ettim tavsiyelerinizle uygun...

Yeni mesajlar