Arama sonuçlarınız

1. C

İzmir - Eskişehir - İzmir

Herkese Selam! 22.04.2018 Pazar sabahı İzmir/Karşıyaka'dan hareket edip Eskişehir/Odunpazarı'na, 23.04.2018 Pazartesi sabahı ise Eskişehir/Odunpazarın'dan hareket edip İzmir/Karşıyaka'ya sürmeyi planlıyorum. Birlikte sürmek isteyen arkadaşlar varsa komple ya da bir kısmını birlikte...
  2. C

CBF'e YBR Aynası Takma

Merhabalar, CBF150 motosikletimin aynalarını (krom renginden dolayı) görsel olarak beğenmiyor ve ybr aynası (siyah) takmak istiyorum. İnternette takmış kullanıcıları gördüm. Yamaha'yı aradığımda orjinal ayna takımı (sağ ve sol) 228TL olduğunu söylediler. Bana biraz yüksek geldi bu fiyat...
  3. C

Koruma Demiri Montajı

Merhaba, CBF150 sipariş ettim, 5-6 gün içinde (iş yoğunluğumdan) teslim aldığımda konusunu ayrıca açmayı planlıyorum. Sorum şudur: Motor ve far koruma demirlerini kendim, bayideki fiyattan daha düşüğe internetten alabiliyorum. Bu şekilde alsam, montajını kendim yapabilir miyim? Alet edavat...
  4. C

Commuter ile Commuter görünümlü Cruiser Kıyaslaması (CBFvs.Avenger)

Selamlar, Dün başlangıç motorum olan, sıfır aldığım Yamaha Crypton (110) cub'ı 11.ayında 11.000km'de iken sattım. Kısa bir süre önceye kadar Hyosung gv250 düşünüyordum. Ev değiştirme durumumdan dolayı ekonomik anlamda, debriyajlı motosiklet konusundaki tecrübemin azlığından dolayı tedbir...
  5. C

İlk Sahibinden Yamaha Crypton

Merhabalar, Sıfır aldığım motorumu yükseltmek için satmayı düşünüyorum. Açıklama biraz sahibinden işi oldu ancak kopyala yapıştır yaptım kusura bakmayın. Umarım iyi bir arkadaşa gider. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ilk-sahibinden-hatasiz-yamaha-406062741/detay/...
  6. C

Paralel akü konusu

Merhabalar, Teknik bir detay uzunca süredir kafama takılıp duruyor ve sonunda foruma danışmaya karar verdim. Konu şu: İlave aksesuarlar sonucu yetersiz gelen akü nün geliştirilmesi. Bir çoğumuz zaman zaman çeşitli ihtiyaçlarımız yada zevklerimiz doğrultusunda motosikletlerimiz ve...
  7. C

70/90-17 Lastik Hakkında

Merhabalar 2015 Yamaha Crypton Cub motosikletimin Ön lastiği:70/90-17 Arka lastiği:80/90-17 Ölçülerinde, duro marka. Motosikletim henüz 3000km'de ancak gelecekte lastik değiştirmem gerektiğinde hangi lastiği almalıyım. 80/90-17 ölçülerinde çeşitli seçenekler var, 70/90-17 ölçülerinde lastik...
  8. C

Küçük cc İzmir-Ayvalık Gezisi

Merhabalar, Acemi bir motorcu olarak haftasonu İzmir-Ayvalık turu yaptım. Detayları ve resimler aşağıdadır. Motorum: 2016 Trafiğe çıkışlı, 2015 Model 1200km'de Yamaha Crypton 110cc Tek Silindir 5,8KW 4vites(yarıotomatik) Hava Soğutmalı Cub Sürücü&Artçı&Eşya: Ben 85kg, nişanlım 55kg, arka...
  9. C

Karşıyaka'dan merhaba

Merhabalar Çocukluğumdan beri motosiklet'e hep özenirdim. Arabam da eskimiş sık sık başımı ağrıtıyordu. Motor almaya karar verdim, arabamı sattım ve motor aramaya başladım. Aslında crusier tarzını chopper sanıyor ve beğeniyordum, ancak tecrübeli arkadaşlarım bana motor sürmeyi öğretmeye...
  10. C

Merhaba

Merhabalar, Bir ay önce ilk motosikletim Yamaha crypton alarak aranıza katıldım

Yeni mesajlar