Arama sonuçlarınız

1. halo1925

motoru kurcalayan çocuklar sorunu

Herkese merhaba. ağzımı bozmadan yazmaya çalışacağım. apartmandaki çocuklar inanılmaz terbiyesiz ve yaramazlar. kapalı garajımızda motoru muhafaza ediyorum fakat çocuklar sürekli motorun üstüne çıkıyor sağıyla soluyla oynuyor ve hatta bazı parçaları kırıyorlar. örneğin motorun ayaklık pegini...
  2. halo1925

izmir ülkü yarış pisti hakkında

Merhaba Forum, Ben an itibariyle izmirde yaşıyorum ve izmir ülkü yarış pistine girip dönmek istiyorum. Daha önce giren var mı? Girebilmek için illa pist günü mü olması gerekiyor. telefonla arıyorum açmıyorlar, mail atıyorum cevap vermiyorlar. Nasıl bilgi alabilirim bilmiyorum. Yardımcı...
  3. halo1925

Kawasaki ZX636R Temizlik Resimlerim

Selam Forum. Bugün kız arkadaşımla beraber motoru yıkadık ve zincirini temizleyip yağladık. Fotoğrafları paylaşmak istedim. Herkese iyi forumlar iyi haftasonları. Yıkama Makinem Zincir Kirli Hali Zincir Temiz Hali(Yağsız) Zincir Yağlı Hali Öncesi Sonrası
  4. halo1925

Egzoz sesi hakkında

Merhaba arkadaşlar. CBR 600RR sahibiyim ve stok egzoz kullanıyorum. Motosikletime bir egzoz takmak istiyorum fakat aklımda şöyle bir soru işareti var. Bazı egzozlar aşırı fazla ses çıkarıyor ve çevreyi çok rahatsız ediyor. Motosikletin egzoz sesini biraz daha kısmak mümkün mü? Yani ben kendimin...
  5. halo1925

Ankara kiralik motosiklet

Merhaba arkadaşlar, Ankara'da bugün ve yarın için motosiklet kiralamak istiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  6. halo1925

0 RH + Ankara Hacettepe tıp

Arkadaşlar Merhaba. Ankarada hacettepe tıp hastanaesinde bugün en geç saat 22.30a kadar kan arıyoruz. 0 RH+. İletişim: 0538 312 3942
  7. halo1925

Neden sslerin uzerine oturtmuyorlar

Selamlar. Ben bir sene icinde 600cc bir yaris motosikleti almayi dusunuyorum. Fakat ankarada bayilerin hic biri supersport motosikletlerin uzerine oturulmasina izin vermiyor ve test gunlerinde bu motosikletleri denetmiyor. Boyum 198 ve hangisine sigabilirim en ufak bir fikrim bile yok. Ne yapip...
  8. halo1925

yok mu ankarada gazlayacak ekip

selamlar arkadaşlar. var mı ankarada olup gazlamak isteyen birileri kış gelmeden bugün son bir kez gazlayalım şöyle güzelce
  9. halo1925

CBR 250 elcik manet ve ayna resimli

selam arkadaşlar. Değişiklik olsun diye aliexpressten elcik manet ve ayna söyledim onları taktım sinyaller de bugün geldi onları da bugün takacağım. resimleri paylaşayım dedim. sinyalleri takınca onları da atarım bu başlığa. ürünleri almayı düşünen arkadaşlar vardır belki fikir olur onlara da...
  10. halo1925

climder c3 intercom hakkında

Arkadaşlar selamlar, Climder c3 intercom almayı düşünüyorum. Aklıma takılan tek soru 100den sonra falan ses kalitesi nasıl? rüzgar çok rahatsız ediyor mu yani konuşma esnasında? eğer 100ün üzerindeki hızlarda konuşma rahat ise bugün sipariş edeceğim. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler...
  11. halo1925

enduro kullanmak tecrübe arttırır mı

Merhabalar. Ben Honda CBR 250R sahibiyim. Ilerde sahip olmak istediğim motosiklet 600lük bir yarış motosikleti. Şu an kendi motosikletimi satıp enduro almak istiyorum. enduro alırsam lastikleri arazi lastiği yapıp hiç trafiğe çıkmamayı düşünüyorum. Fakat bunu yaparsam motosiklet tecrübesi...
  12. halo1925

eski model yarış motoru almak hakkında

Merhabalar, benim bir sorum olacaktı. Diyelim ki 20 bin liraya 2006 model bir 600rr aldım. Cebimde 5 bin lira daha var. Bu motosikleti aldıktan sonra honda servisine verip şunu adam edin değişmesi gerekenleri değiştirin desem ve sonra kullanmaya başlasam sıkıntı yaşar mıyım sizce? Yoksa honda o...
  13. halo1925

sanki hiç iyi süremeyecekmişim gibi geliyor

Selamlar. ben 5-6 aydır cbr 250 kullanıyorum ve 4 bin km yol yaptım. şehir içi ve virajlı yollarda kullanıyorum genelde. şu an istediğim kadar iyi kullanamıyorum motosikleti özellikle çok keskin olan virajlarda ve şehir içi çok dar yerlere girip çıkarken zorlanıyorum. örneğin virajlı bir yoldan...
  14. halo1925

Motosiklet mont bedenleri hakkında

Merhaba, Ben bu ay kaliteli bir deri mont almak istiyorum. Fakat boyum 198. Kilom ise 85. Kollarım çok uzun. Daha önce hiç motosiklet montu denemedim fakat günlük hayatta bile mont bulurken sıkıntı çekiyorum. Kolları kısa falan kaçıyor montların ya da çok bol geliyor. Bu durumla ilgili bir...
  15. halo1925

CBR 250R arka sehpa bulamıyorum

merhaba arkadaşlar. cbr 250r için universal arka sehpaların yetersiz olduğunu söylüyorlar. çünkü cbr 250r da kaldırma pimi mevcut değil arka maşada. acaba kullanan arkadaş var mı arka sehpa? aynı zamanda arka maşayı matkap ile delip kaldırma pimi bölümü yapsam sizce zararlı bir şey mi olur? Iyi...
  16. halo1925

motosiklet yıkamak hakkında

Merhaba. bulunduğum civarda hortum veya musluk bulma şansım yok. o yüzden kovaya su doldurup oto şampuanı su ve sünger ile motorumu yıkamayı düşünüyorum. sizce etkili olur mu veya motora zarar verir mi sünger ile yıkamak hiç su püskürtmeden? aynı zamanda başka önerileriniz var mı? ----------...
  17. halo1925

CBR 250R dan sonra R25 ya da RC 390

Merhabalar. Aslında sorum rc 390 mı ya da yamaha r25 mi de olabilirdi. CBR dan sonra geçiş motoru olarak RC390 ya da yamaha R25 düşünüyorum. Ama çok kararsızım. Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Iyi Forumlar.
  18. halo1925

A2 Ehliyet sağlık raporu sorunu

Selamlar. A2 ehliyet sınavına girdim ve ehliyet almaya hak kazandım. Fakat sağlık raporumun sonuç bölümüne doktor "A2 Ehliyet alabilir yazmış.". Ankara emniyet müdürlüğüne gittim eğliyeti almak için. Evraklarımı verdim dediler ki Sağlık raporunda "Ehliyet alabilir" yazması lazım. O A2 yazan yeri...
  19. halo1925

CBR 250R için motor yağı tavsiyesi

Selamlar. Honda CBR 250R için tavsiye ettiğiniz bir yağ markası var mı? fiyatı önemli değil kaliteli olmasını istiyorum. Teşekkürler.
  20. halo1925

Zincirin önemi ve motosiklete etkileri nelerdir?

Merhabalar. Ben zincirin motosiklete etkisini hala anlayamadım. yani iyi zincir ve kötü zincir kopmaması ve sağlamlığı dışında ne farkı vardır. mesela motosikletin gidişinde bir etkisi var mıdır?

Yeni mesajlar