Arama sonuçlarınız

1. Motorizm

YBR 125 ESD Devir Saati Sorunu

Herkese merhaba. 2013 model yamaha ybr 125 esd sahibiyim. Motosikletimi iki yıl önce aldım. Aldığımdan beri devir göstergesi videoda ki gibi çalışıyor. Servis elektrik aksamında bir sorun olmadığını söyledi. Farklı kullanıcılar yüksek watt değerinde far ampülü yada akü kaynaklı sorun...
  2. Motorizm

Bu hortum nereye ait?

Merhabalar 2013 model YBR sahibiyim, geçenlerde motoru çalıştırdım ve elimi jigle koluna uzattım, ancak elime jigle kolu değil onun yerine daha önce hiç görmediğim siyah bir hortum geldi. Karbüratör tarafına baktığım zaman pis bir terleme yaptığını gördüm. Sanki orada yer alan delikten çıkmış...
  3. Motorizm

Asgari ücret < Çin Malı < Japon Malı Tavsiye :\

Herkese merhabalar. Uzun zamandır hayalim olan motosiklet almak sonunda nasip oldu. Asgari ücretimle para biriktirdim ve alabilme şansı doğdu bana da. Yalan yok hayalim CRF250L idi ama zamlar, piyasa... Bir kaç km mondial drift kullanmak dışında motosiklet tecrübem yok. 22 yaşındayım, 174...
  4. Motorizm

Zamlardan sonra motosiklet ne kadar mantıklı?

Herkese merhabalar. 9 yaşımdan beri motosiklet hayalim vardı ve sonunda 22 yaşımda ailemi ikna ettim. Bazı sebeplerden ötürü kredi çekemiyorum haliyle para biriktirerek alacağım. Sizce başlangıç için alınabilecek en ideal motor hangisi? Çin malı mondial vulture sürdüm, titreşimi, lastikleri ve...
  5. Motorizm

Size özel;Grenaj Kaplama|Reflektif Jant Sticker|Reflektif Logo|Reflektif Kask Sticker

Arkadaşlar merhaba. Motorunuzun eskiyen çizilen yada tasarımından sıkıldığınız grenajlarınıza size özel tasarım yaparak kaplıyoruz. Jantlarınıza reflektif folyo ile isterseniz isminizi isterseniz motorunuzun modelini yazıyoruz. Tamamen sizin isteğinize bağlı :) Kasklarınıza istediğiniz şekli...
  6. Motorizm

Eskişehir'den selamlar :) | Tavsiye

Herkese merhaba arkadaşlar, tekeriniz düz bassın. Ben uzun zamandır misafir olarak forumda zaten takılıyordum ve üye olmaya karar verdim. Öyle ki hep beraber tartışalım konuşalım bilgilerimizi paylaşalım istedim. Adım Enes aslen Eskişehirliyim. 20 yaşındayım ve Allah nasip kısmet ederse 2 seneye...

Yeni mesajlar