Arama sonuçlarınız

1. F

tvs apache rtr 150 km yanlış gösteriyor

Arkadaşlar biliyorum tvs pek bilinen bir marka değil hemde full elektronik bir motor Motorumda km saati dijital , birkaç zamandır motor dururken bile 150 153 160 gibi gösteriyor . Oynuyo sürekli acaba neden olabilir
  2. F

bol sübap ayarindan ses gelirmi

Selam mt ciler sübap ayari yaptim fakat birtanesi biraz bol oldu Motoru çalistirdim tık tık ses geldi bu bol olmasındanmıdır
  3. F

motora kuru akü takılabilirmi

Beyler, motora yeni select 12 7a akü aldım. 90 tl. Ama aküyü düşürüp deldim ve jeli akdı biraz. Simdi bidaha 80 tl vermektense elimde birtane 12v7a ttec Ups aküsü var. Bu aküyü taksam çalistirirmi.
  4. F

konjektör bozuk mu acep

MT teknikçilere selam olsun. Benim aküşarj etmiyor. Konjektör çıkışına bakım 8 volt civari ama şu an benim anlamak istediğim bu konjektör 3/fazlı kirmizi kablodan 8 volt deviri yükseltince yükselmiyor ayni kaliyor acaba Yeni konjektor alsam yine bozulurmu sorun statördemi Statörden normalde ne...
  5. F

debriyaj balataları bitme durumu (Resimli)

Arkadaşlar bu. Balataların durumu ne dir sizce ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:36 ---------- http://imageshack.com/a/img921/103/yzQv7V.jpg
  6. F

racer 200 söküyoruz bilgilenin beyler

Beyler balatalarının durumuna bakmak ve kirilan bir vidayı cikarmak için söktük beyler https://imageshack.com/i/pmLIbWufj https://imageshack.com/i/pmY8xbbdj Burda vida deliklerinde sağ üste vida kırıldı Yağ akıtıyordu şimdi onu sökecem
  7. F

tek piston 200 cc motor çok ısınırmı

Selam mt atölyenin saygıdeğer üyeleri Öncelikle belirtmek isterim ki Allah yar ve yardımcımız olsun. Şimdi benim 200 cc racer 200 tek piston hava soğutmalı olduğu için mi acaba çok fazla ısınıyor aldığımdan beri böyle yağı 100 km daha yeni deişti Not:aldığımda motor çalışmıyordu öncesine...
  8. F

racer 200 yedek parça arıyorum

Arkadaşlar elinde racer 200 yedek parçalarından grenaj stop lamba takimi olan varmi yardım edin
  9. F

kanuni vites muşürü sökme

Arkadaşlar vites göstegesi +boş göstergesi çalismiyor vites musurunu sökecem de acaba sökersem motor yaği akar mı
  10. F

200cc püskürtmeli karbiratör ayarı nasıl olur

selam arkadaşlar 200 cc püskürtmeli karbüratörü mü söktüm hava ve gaz ayarı nasıl olmalı sizce bilgi verirmisiniz motor -racer 200-
  11. F

üst kapaktaki yağlama ayri bi sistem

Mehaba arkadaslar motorlarda normal yag koyulan yer haricinde üst kapaktan da yağ koyuyormuyuz
  12. F

125r emme ve egzoz yapmiyorsa sizce ne olmus olabilir

Beyler motorda buji takili fakat marş basinca emme yapmiyo Bujiyi cikardim elimle tutmaya calidtim onceden imkansizdi elle tutamazdim simdi cok rahat tutamiyorum neden olabilir subaplarsan olurmu
  13. F

buji takili ama motor emme yapmiyor

Arkadaşlar motor rAcer 200 buji takili olmasina rağmen marsa basiyorum sanki buji takili dilmiş gibi emme yapiyo cok az
  14. F

motorsikletten cikan hava borusu nereye takılmalı

Sevgili motosiklet tutkunları size 1 sorum var. Motosikletimin motorundan cikan bir boru var. Hava üfluyor bunu nereye takmam lazim
  15. F

racer 200 marş yemiyor acil yardım edin

selam arkadaşlar. öncelikle sitede yeni olduğum için bu konuyu nereye yazacağımı pek bilmiyorum. benim kanuni racer200 motosikletim var yeni aldım bozuk olarak aldım. çalıştırmak istiyorum ama akü bitik ayak marşı bozuk, o yuzden araba aküsü ile takviye yapmayı denedim lakin marş motoru biraz...
  16. F

yardım edin racer 200 marş alırken zorlanıyor

selam arkadaşlar. öncelikle sitede yeni olduğum için bu konuyu nereye yazacağımı pek bilmiyorum. benim kanuni racer200 motosikletim var yeni aldım bozuk olarak aldım. çalıştırmak istiyorum ama akü bitik ayak marşı bozuk, o yuzden araba aküsü ile takviye yapmayı denedim lakin marş motoru biraz...

Yeni mesajlar