Arama sonuçlarınız

1. vlad1462

Satılık Bajaj NS200, Garantisi devam ediyor.

Severek kullandığım motorumu satıyorum. Motorun 1 sene garantisi devam ediyor. Ekstraları vardır. Dominar almayı düşünüyorum. İlgilenen olursa ilan linki: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-bir-sene-garantili-pulsar-ns200-686549748/detay [/IMG]
  2. vlad1462

masrafsız cbf 150

motor 2011 model cbf 150. şu an 13700 km civarında. temmuz 2013 e kadar garantisi devam ediyor. motorun bir kere yan yatması sonucu bir iki ufak çiziği hariç kazası veya problemi bulunmuyor. koruma demirleri ve kappa çantası mevcut. motor evde ve işte kapalı garajda muhafaza edildi, hor...
  3. vlad1462

motosiklet.net deniz taşıtları meraklıları (bot-gezi teknesi-motor yat-yelkenli vb.)

bir arkadaşımın vasıtasıyla eski bir sürat teknesiyle turlamamız sonucunda başladı merakım. o güne kadar fiyat olarak hiç incelememiş ve ilgilenmediğim bir konu olduğundan bilgi alma ihtiyacı duymamıştım. denizcilikle alakalı işleri hep burjuvanın tekelinde olarak gördüğümden (ki aslında...
  4. vlad1462

206 gti takaslı büyük hacimli motosiklet arıyoruz.

arkadaşıma ait peugeot 206 gti araca emsal fiyat aralığında olmak şartıyla büyük hacimli motorlara takasa açığız. spor tarz istiyor kendisi. cbr 600- cbr 1000- r1- r6 vs. 600 veya 1000 cc lik motorlar tercihen ama onun dışındada diğer motorlarda düşünülebilir. ilan linki aşağıdadır...
  5. vlad1462

lifan dan muhteşem video :)

bizim haber programlarında ayıpladığımız tüm ters hareketler bir arada.
  6. vlad1462

internet sansürüne karşı eylem

http://www.sansurekarsi.com/ sansür saçmalığına karşı tepki göstermek amaçlı yapılacak yürüyüş hakkında buradan bilgi alabilirsiniz. tabi yürüyüş tarihine kadar bu link verdiğim siteyide kapatmazlarsa:pr:
  7. vlad1462

satılık kawasaki er-5

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-er-5-2005-model-er-5-30981737/detay motorumu satıyorum. ilanım linktedir.
  8. vlad1462

Khutuck selam söyledi.

sitemizin füzeci asteğmeni khutuck tan selam var. bugün yemin töreniymiş ve evci iznine çıkmış. şu an polatlı civarlarında evci evci dolanıyor ailesiyle:) 25 ekimde dağıtım olacakmış. net te fazla kalamadı, millete selam söyle dedi. kendisine hayırlı teskereler diliyorum. sağ salim aramıza...
  9. vlad1462

Sokağa çizilmiş 3 boyutlu resimler

mail le gelmiştir. Caddelere ve sokaklara tebeşirle ve kutu kutu boyalarla 3 boyutlu resimler çizen ünlü Alman ressam Edgar Mueller, son çalışması "Buz Devri"yle görenleri bir kez daha şaşırtmayı başardı. İşte birbirinden ilginç kareler. Bunlarin hicbiri fotoraf hilesi degil. hepsi gercek cadde...
  10. vlad1462

gizli resimler

herzaman ki gibi maille gelen bikaç resim ve benim paylaşım sevgim sayesinde bir büyük hizmete daha kavuşuyorsunuz:P afiyet olsun. ağaçta 10 adet yüz var. kör değilsiniz görürsünüz zaten:)
  11. vlad1462

dalganın içinden

bana maille gelen bikaç fotoyu paylaşmak istedim. Sörfçü Clark Little'n fotograflarından
  12. vlad1462

güzel yakalanmış açılar

önceden verildimi bilmiyorum, şu an 11 sayfa geri gittim bulamadım. verildiyse kusura bakmayın
  13. vlad1462

ellere çizilmiş resimler

az önce maille gelen bikaç fotoyu paylaşmak istedim. beğeneceğinizi umuyorum. [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]...
  14. vlad1462

Kawasaki Er-5 service manual

http://users.atw.hu/er5/letoltesek/Kawasaki_ER5_C5_2004_Service_Manual_ENG.pdf belki birisine lazım olur.
  15. vlad1462

trenox kaza yapmış

bi arkadaşımdan aldığım duyumlara göre sitemizin üyesi trenox nickli arkadaş kaza yapmış. ayın 12 si gibi olabilir diyo. aradım fakat açılmış konu bulamadım. konuyla ilgili bilgisi olan varmı:silent:
  16. vlad1462

İnanamıyorum! sonunda bende motor aldım

2004 ten beri motorsuz motorcu olarak devam ettiğim hayatıma yarın (yada cumartesi) motorlu motorcu olarak yeni bir başlangıç yapıcam.:) sonunda araya giren engeller, maddi yönden beklemek, askerlik sorunu, koruma kıyafetlerinin temini, ne alacağım sorunu vb. bi yığın engelin üstesinden gelerek...
  17. vlad1462

SYM Commuter Xs 125 K

MOTOR TİPİ : Tek silindirli, 4 zamanlı SİLİNDİR HACMİ : 124 cc ATEŞLEME: Elektronik C.D.I. ÇALIŞTIRMA: Kick starter/ ayaktan SOĞUTMA : Hava soğutmalı MAX. GÜÇ (hp/rpm) : 11.1/8500 MAX. HIZ : 101 km/h VİTES :5 Vites Manuel BOYUTLAR (b-e-y): 1933x700x1160 AĞIRLIK : 123 kg YAKIT KAPASİTESİ : 14.5...
  18. vlad1462

Keriz Aranıyor

sahibinden.com da gözüme takıldı,paylaşıyım dedim. sıfırı 3,500 ytl gibi bi fiyata olan ybr 125 e 4,000 ve 5,000 ytl fiyat biçmişler:pr: http://www.sahibinden.com/karayolunda_155_km_goren_ozel_bakimli_tam_orjinal_egede_tekWQQaXQQ3889308WQQpXQQdisplayitem bu vatandaş 155 km hızı görmüş:)...
  19. vlad1462

Bugün 29 Şubat,4 Sene sonra Buluşalım

Malum bugün Şubat ın 29 u ve 4 senede bir gelen bi gün. çokmu önemli diye soracaksınız belki ama maksak muhabbet olsun diye açıyorum konuyu.:) 2012 yılında burada olucakmıyız bilinmez ama kalırsak ve hatırlarsak burada buluşmak gibi bi fikir atıyorum ortaya.varmı 2012 ye mesajı olanlar.
  20. vlad1462

suzuki en125-2a

suzuki en125-2a (ybr 125 kopyası) internette dolanırken çıktı karşıma.baktım bizim sitede yok,eksik kalmasın dedim açtım konuyu.:) teknik özellikleri biraz derme çatma buldum ama idare edin artık,daha detaylısını bulan varsa eklesin.:cat: teknik özellikler: ENGINE TYPE: 4-stroke single air...

Yeni mesajlar