Arama sonuçlarınız

1. byyacut

Askere gideceğim, Motosikletimin sigortası ne olacak.

Merhabalar, Motosikletimin sigortası bitmek üzere bende askere gitmek üzereyim motosikleti garajda güzelce sarıp sarmalayıp kapatacağım. Trafiğe çıkmayacak motosiklete sigorta yaptırmak zorundamıyım yaptırmazsam cezai hükmü nedir.
  2. byyacut

Park Ampulune 95 TL CEZA

Merhaba, İzmir'de oturuyorum, sabah saatleri yeşildere yolunun nasıl bir trafik olduğunu biliyorsunuzdur eğer izmirdeyseniz bu trafikte fark edilmem için 5 liralık led park ampulu alıp taktım çakar şeklinde yanıp sönüyor. Bu led ampul diğer sürücülerin dikkatini dağıtıyormuş bu yüzden 64/1-b-5...
  3. byyacut

Motosikleti farklı renkte kaplamak.

Arkadaşlar Merhaba, İnternette renk renk kaplama çeşitleri mevcut bunlardan mavi renk olanını 1 metre sipariş geçtim yanında gönderdikleri ragle ile ufak bir parçayı kapladım renk gayet güzel, fakat sorum şu gelen kaplamanın her hangi bir faturası vs yok yani işçilik faturası vs kesilmiyor bunu...
  4. byyacut

Air Süspansiyon Yaptım, Akü Tartışması...

Merhabalar, Bir çok kişinin apaçi diye adlandırdıkları kişilerden birisiyim :cherry: Sorum şu herkesin bildiği elektrikli bisiklet aküleri 12v 20 amper ve uygun fiyatlı oluyor motosikletime 2. bir akü takma gereği duyuyorum alternatör şarj ediyor etmesine ama 12v 9amperi dolduruyor devamı yok...
  5. byyacut

Hava Filtresi Motosikletimizin Performansını Kısıyormu ?

Selamun Aleykum :):) Çok kısa ama çok kafa karıştıran bir soru soracağım Mondial drift 150MH motosikletimiz ve Kuba Çita 100R kendi motosikletim ile bir olay test ettik, Mondial Drift'te Hava filtresi takılı iken 120kmh takılı değil iken 132 133kmh gibi bir hıza ulaştık hava filtresi takılı...
  6. byyacut

Sabah Sabah Makina Kitledi Sandım...

Herkese merhabalar, Günaydın Sabah kalktım işime gidicem motorum 3 gündür aşırı yağmur nedeniyle yatıyordu, Marş bastım 4te 5te aldı çalıştı istop tekrar çalıştı istop tekrar tekrar oldu. Sonunda çalıştırdım ve rölantide çalıştı benzinliğe gidiyordum kırmızı ışıkta beklerken çat diye bir...
  7. byyacut

Motosikletimizin Gerekli Bakımlarını Kendimiz Yapsak, Servis Yerine

Merhabalar, Sıfır motosikletimizi, Şahane mondial kuba servislerimizin şahane sigaralı ustalarımızın yerine kendi motosiklet bakımlarımızı kendimiz yapsak ? garanti iptal olacak bildiğim kadarıyla, zaten kapsadığı bir şey yok servisin yaptığı bir şeyde yok. Mesela herkes bildiklerini yazsada...
  8. byyacut

Ding Dong Sıfır Motosiklet Arızası Ve Taleplerim.

Geçen günki yazımda belirtmiştim Mondial 150MH drift, Sıfır bir şekilde bayiden teslim almıştık. Bayiden teslim alırken depo altındaki siyah korumanın kırık olduğunu fark ettik ve değişmesini söyledik değiştirdiler, motosikleti teslim aldık ilk olarak benzinliğe gittik benzin aldık fakat benzin...
  9. byyacut

Sigortadan dolayı plaka ruhsatı 3 ay sonra çıkartmak.

Merhaba, Komşum aynı zamanda yakın arkadaşım Uğur, için sıfır bir motosiklet satın aldık beraber evraklarla hemen sigorta şirketlerine gittik ki ne görelim 41 Yaşındaki Annesinin üstüne olmasına rağmen 800tl'den aşağıya sigorta çıkmadı, bu yüzden arkadaşımda maddi durumu olmadığı için...
  10. byyacut

MONDİAL 150 MH DRİFT KULLANAN VARMI

Merhaba abilerim/kardeşlerim, Biliyorsunuz Mondial drift çok tutulan bir motosiklet, ve bu tutulan motosikleti biraz daha büyüttüler ve 150MH modelini çıkarttılar 162cc olarak, Kullanan varmıdır bilen süren eden vs yorumlarınızı bekliyorum, 3800'tlye güzel bir motosiklet.
  11. byyacut

Motosikletimize Özel Plaka İZMİR

Çok kısa bir sorum olucak, 2-3 ay içerisinde yeni bir motosiklet alacağım sıfır motosiklet olacak, tescil işlemleri vs. Özel plaka istiyorum 35 CCC XX gibi 35 CAN XX gibi bir kaç kişi 1500 tl gibi ücret vericeksin dediler, ama bunun kanunda yeri bile yok :cherry: nasıl gerçekleşicek bu iş, ne...
  12. byyacut

İzmirde Motosiklet Modifiye Açılımı

Öncelikle Ön yargılarınızın hepsini bir kenarıya koyun. İzmir'de çoğunluğu çin malı olan modifiyeli motosiklet kullanıcıları olarak bir toplantı bir tepki bir birlik gösterişi yaptık. Her zamanki gibi egolu bir abimiz gelip dediki ''binmeyin olum şöyle motorlara gidin japon alın'' Çok sevdiğim...
  13. byyacut

Kazaya Ramak Kala** Gerçekleşseydi Kim Haklıydı..

Sabah evden çıktım işime gidiyorum her zamanki gibi dolu dolu trafik var, bir ana caddedeyim 3 şeritli sağı solu bariyerli emniyet şeridi olmayan bir caddedeyim orta şeritte ilerliyorum önümde bir dolmuş mevcut, sağ şeridi boş gördüm sağ sinyali yakıp sağa atladım sağa atlarkende aynaya...
  14. byyacut

Çin Malı Motordan İlk Şikayetlerimm

Merhaba Abilerim,Kardeşlerim Motosikletimi alalı 4 ay oldu ve 3200km'ye gelmiş bulunmaktayım Bugün ilk sıkıntımı yaşadım 1.si uzun farda bi temazsızlık var 3 saat yandı 2 saat söndü sonra tekrar yandı şuanda hiç yanmıyor gibi karışık bir olay İkinci Şikayetim ise sıkıntılı bir şikayet...
  15. byyacut

2. Başlangıç Motoru Önerisi

Merhaba Abilerim,Kardeşlerim Şuanda kullanmakta olduğum motosikletim Kuba Çita 100R İlk başlangıç olarak bu motosikletle başladım çünkü, hafif yedek parçası ucuz kullanımı basit vs, Toplamda 3000km yol yaptım bu motosikletle İzmir'den Balıkesir'e gittim haricinde düzenli olarak sabah ve...
  16. byyacut

Trafikte Üstümüze Sürüp Hakaret Eden Şahısa Karşı Ne Yapmalıyız ?

Merhaba arkadaşlar, Abilerim,Kardeşlerim Geçen hafta bir sorun yaşamıştım ters yönde gelen bir adamın bana el kol yapıp küfür etme eylemlerinden sonra ortalama 10 dakika peşledim ve yakaladım yakaladığım anda gaza basıp ayağımı ezmişti bir sonraki ışıklarda motordan inip ortalığı bir birine...
  17. byyacut

Karakol olayımdan sonra KASK KAMERASI almak istiyorum

Merhaba, Abilerim ve kardeşlerim Geçen cuma yaşamış olduğumuz trafikteki sıkıştırma sonrasında tartışmadan gelişen olaylar yüzünden karakola gitmiştik, karakolda adam yaptıklarını inkar etti, ispatlayacak bir şeyim yoktu kamera kayıtları istedik polislerin söylediğine göre ordaki kamera...
  18. byyacut

Honda CBR 250 Hakkında

Merhaba abilerim,kardeşlerim Benim merak ettiğim bir konu var herkesin bildiği üzere Honda CBR 250 RR 2017 modeli geliyor çok güzel bir makina :queen: Fiyat konusu ortalama 16-20 arası olur diye düşünüyorum ben.. Şimdi benim düşüncem şu 2017 CBR 250 rr geldiği zaman şuanda sıfırı 14,700 olan...
  19. byyacut

100cc ile toplamda 440 km yol yapacağım gelişmeler bu konu altında

Bir motosikletle uzun yol deneyimim ilk defa olacak hem tecrübemin artması için gidiyorum hem bir tatil için ama asıl sebep annemi görmek için gidiyorum izmirden balıkesir akçaya gideceğim 220km gidiş 1 gün sonrasında 220km dönüş olacak Motorum ne olursa olsun ekipmanlarımı takıyorum ve...
  20. byyacut

Vites sorunum var ! 4'ten 3'e

Merhaba arkadaşlar, Abilerim ve Kardeşlerim sizlerden yardım istiyorum :( Motosikletim 5 vites yolda giderken hiç bir sıkıntı yok ileriye geçişler tıkır tıkır ama yavaşlamaya başladığımda teker teker vites düşürürken 5-4-3 diye 4ten 3e bastığım zaman boşa geçiyor ama göstergede 3. vites...