Arama sonuçlarınız

1. K

Motosikletle düşmeme neden olup kaçtı!

Bugün solumdaki aracın üzerime kırmasının vermiş olduğu panik ile ön freni sıktım ve düştüm. Araç durmadı ve kaçtı. Video kaydım var yarın emniyete gidip şikayetçi olucam. Başına böyle bir iş gelen var mı ? Ve şuan yapmam ve bilmem gereken bişey var mı ?
  2. K

Tramer Hasar Tutanağı Kaydının Yanlış Girilmesi

Aracımız bir kazaya karıştı. Tutanakta 'b' aracı bizim aracımız olarak görülmektedir. Eksper geldi fotoları çekti,evrakları aldı, gitti. İnternet üzerinden sbm'den kaza tespit tutanağını az önce sorguladım bizim aracımız sisteme 'a' aracı olarak girilmiş. Başına böyle bişey gelen var mı ...
  3. K

Ptt kapıda ödemeli gönderim ile ilgili

Merhabalar, ptt kapıda ödemeli olarak gönderim yapabilmek için illa ki ticari faaliyet mi göstermek gerek ? Gönderim yapıcaktım ptt kargodaki görevli eğer ticari faaliyet gösteriyorsan gönderebiilirsin, fatura falan kesmen lazım dedi. Alıcıya durumu izah ettim hayır gönderebilirsin diyor. Bu...
  4. K

Honda Cbf 150 ve Cub için lastik önerileriniz

Honda cbf 150 ve lifan tay 100 motosiklet için lastik alıcam. En iyi lastik önerileriniz nelerdir ? Tecrübe edinmiş olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  5. K

amazon.co.uk'tan alışveriş yapmak ile ilgili

amazon.co.uk alışveriş yapmayı düşünüyorum, bu sitede Abus kilitler ülkemize göre oldukça ucuza satılıyor. Almayı düşündüğüm kilit amazon'da 53 euro, 4-5 kg ağırlığında, alsam sorun yaşar mıyım ? (Gümrüğe takılma vs gibi) Daha önce alışveriş yapan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa...
  6. K

Zinciri gerdikten sonraki sorun!

Zincirim sarkıktı ve biraz gerdim, daha sonra giderken gazı kapattığım bazı zamanlarda tak tuk sesler geldi. Nedendir ? Düzelir mi Yada ne yapmam gerek ?
  7. K

Trafik Sigortası ile İlgili

Geçen sene 60tl'ye ergo sigortaya yaptırmış olduğum trafik sigortası bu yıl 350 lira ile yine en düşük ergo sigorta'da. Önereceğiniz, ucuz fiyat veren sigorta firmaları var mı ?
  8. K

Lifan Hakkında. Lifan Alacaklar Dikkat!!! Uyarı!!!

Lifan Tay 100 Cub motosiklet kullanıcısıyım. Motosiklet alacak arkadaşlara bu markadan uzak durmalarını öneririm. Motosikletim 1000 kmde özen göstererek kullanmama rağman parça kalitesizliğinden olsa gerek disk frenden cik cik cik ses geliyor (diskte herhangi bir yamukluk yok). Sprey alıp...
  9. K

Lifan Tay 100 Subap vurması!

Motorum 1150 kmde subaplardan şık şık şık ses geliyor. Servise götürdüm lifanın 100 motorlarında o sesin normal olduğunu söylediler. İnternette araştırdım lifan motorların subaplarının sorun çıkardığı yazılmış, bazıları o sesin bu motorlarda normal olduğunu yazmış. Bu arada motor 3 subaplı...
  10. K

MT Revenge İncelemesi

İnceleme bu linkte https://www.youtube.com/watch?v=U4gD1oLeoa8

Yeni mesajlar