Arama sonuçlarınız

1. jacob34

Billas Lastik Hk.

Herkese merhaba. Billas markası duyulmayan bilinmeyen bir lastik markası. Bildiğim kadarıyla bilecik sanayide üretilen yerli marka. Bir dönem iflas etmiş birşeyler olmuş onu da tam anlamadım. Eski tarihli bridgestone lastiklerimi değiştirmek üzereyken denk geldim. Fiyatları aşırı ucuz geldi...
  2. jacob34

Stop etme problemi

Herkese merhaba. 2013 enjeksiyonlu sıvı soğutmalı aprilia scarabeo 200 motorumda çözemediğim bir problem var. Motora çok yüklendiğimde aşırı ısınmadan mı kaynaklı bilmiyorum ancak mesela 130la bir süre gittim sonra trafikte çok hafif gaz açarak gitmek istediğimde stop ediyor. Hiç bir çekiş gidiş...
  3. jacob34

Rkn 530 Adv hk.(tavsiye edermisiniz?)

Cümleten selamlar. Bu motor hakkında pek çok kötü yorum gördüm. An itibariyle fuardayım ve fiyatı çok ilgimi çekti. Çantasız 225 bin tl. Çantalı 235. Karta taksitte yapıyorlar. Şuan tam olarak böyle bir adv motor bakıyorum fiyatlar uçuk.çin olmayan bir tek himalayan yakaladım uygun fiyata ama...
  4. jacob34

Nolan Ncom İnterkom Hk.

Herkese merhaba. Nolan n40 full kaskım için ncom intercom b101r modelini aldım almanyadan. Ürün geldiğinde heyecanla montajımı yaptım ve bir müzik açtım. şok oldum. Hoparlör kalitesi hiç abartmadan söyleyebilirim ki pazarda eskiden kablolu mp3 player kulaklığı satılırdı 5 tl ye. Aynı onun gibi...
  5. jacob34

Kask içi pedi yenileme

Herkese merhaba. Malum kasklar ve pedleri can yakar oldu. Bir süredir motorumu sattığım için ekipmanım garajda duruyordu. Yeni scooter aldım. Ekipmanı çıkardığımda Nem ve rutubetten dolayı ne kadar muhafaza etmiş olsam da pedlerin sünger kısımları döküldü. Nolan gt40 full kaskımı çok seviyorum...
  6. jacob34

Mt-03 Egzoz Önerisi

Arkadaşlar motosikletim için iyi ve esnaf gibi esnaf bir egzozcu arıyorum. İstanbul avrupa yakası tercihimdir. Şirinevlerde (isim vermeye gerek yok) 2 kez kaynak gördü ve parası ödendi. Yine patladı. Çıkmasını bulamıyorum. Değişmesi lazım dediler. Feriki de önermeyin. Yeni yaparım 4 bin lira...
  7. jacob34

Intercom Servis Ve Tamir

Arkadaşlar bugün intercomun mikrofonu bozuldu. Saffet usta doğubank dahil bir kaç kişiye sordum soruşturdum çözen de olmadı yönlendiren de. Ben de bir ilandan sinan ustaya ulaştım. Kartal cevizlide sadece kask bluetooth üzerine servisi var. Her türlü intercom tamirini elinden geldiğince...
  8. jacob34

MT 03 Ön cam nerden bulurum?

Herkese iyi forumlar. Mt-03 660 için ön cam arıyorum. Özellikle istediğim modelin yalnızca kappa ve givi markası bulunuyor. Epeydir araştırıyorum maalesef bulamadım. Resimdeki ön camı arıyorum. Eminim forumda bazı arkadaşlar taktırmıştır. Yurtdışı sitelerinde var fakat pahalıya geliyor...
  9. jacob34

Kask Tavsiyesi (3 marka arasından)

Herkese selamlar. Hafif enduro touring tarzı bir kask arıyordum ne zamandır. Modüler kasklar içinde tavsiyeniz varsa alırım. Beğendiğim kasklar şunlar; 1) Givi Tourer X.01 - Modüler olması iyi. Hem scooter hem enduro hem ss de kullanabiliyorsunuz. Bir arkadaşın bu kaska resmen çöp dediği bir...
  10. jacob34

Senatör Sofuoğlu'nun danışmanından istifa!

Semih Bostanoğlu bugün ise sosyal medya hesabından Kenan Sofuoğlu ile birlikte çekildiği bir fotoğrafını paylaşarak, danışmanlık görevinden ayrıldığını bildirdi. Bostanoğlu açıklamasında, "Sebep olduğum bir paylaşım dolayısıyla danışmanlığını yürüttüğüm Sayın Kenan Sofuoğlu yoğun eleştirilere...
  11. jacob34

MB MOTOS GUADALAJARA / MEXICO

Herkese selam. Narcos cali carteli guadalajara filan derken bakın ne buldum. Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ancak araştırdım ve birşey bulamadım. Sanırım meksika ürünü ve buna benzer bir motor ülkemize gelmedi diye biliyorum. Detaylı link aşağıda. Sizce Tekken modeli çok şık değil mi...
  12. jacob34

Çin Seyahat Motor Tavsiyesi

Arkadaşlar klasik olacak ama yardımlarınıza ihtiyacım var. An itibariyle sym hd2i 200cc ye biniyorum. idareten bindiğim bir model. enduro sevdalısıyım fakat imkanlar doğrultusunda Mondial RX3 veya Regal Raptor Spt350 alacağım. şimdi değerli dostlardan bazıları çıkıp toprakta mı bineceksin yolda...
  13. jacob34

Çelik Janta Tel Jant

Herkese iyi günler. Bazı enduro benzeri touring motosikletlere tel jant + tourance lastik takılır mı takılsa nasıl olur? Konu ile ilgili bilgi bulamadım pek. Yani örnek verecek olursak Multistrada'ya bu işlemi yapıp çamura girsek olumlu sonuç alırmıyız? Ya da bmw f twin serisine yapsak olur mu...
  14. jacob34

:) sadece gülüyorum

2017 X-ADV İlan No: 392802597 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2017-x-adv-392802597/detay 58 bine honda scooter. Benim kaçırdığım bişeyler var ama ne? 2008 yılında fuarda 23 bin liradan tanıtıma çıkan Bmw G650X Country aynı sitede ilanda var. 2008 model 23.500 istiyo. Yok...
  15. jacob34

250cc Japon Cross Tercihi

Selamlar. Kısaca başlıkta dediğim gibi. Japon gruplarında special olarak tabir edebileceğimiz 250cc cross makinelerde yalnızca kalite bakımından en iyisi sizce hangisi? Kawasaki Klx250 , Apachi Xz250r , Honda Crf250l , Yamaha Wr250r , Suzuki Rmz250 Aralarında en pahalı olan sanırım yamaha...
  16. jacob34

Osmanlı Cross Motor

Herkese hayırlı cumalar. Beyler bir dönem osmanlı marka motosikletler vardı. Bunların içinde 200cc cross modeli var. Şimdi size bir sorum olacak. Bu 200cc osmanlı marka cross motorlardan sıfır (demonte,sandıkta) olarak elimde var desem, satıyorum desem fiyatı yalnızca 4000tl desem alır mısınız...
  17. jacob34

Yeni motorumu aldım :)

Herkese slm arkadaşlar. Hafta içinde filan yazmıştım kawasaki klx250 vardı 79.000 km de. Tam alayım bakayım edeyim derken yeni ilana düşmüş bi motor gördüm. Aradım hayırlaştım aldım geldim. Bu 4 kelime kadar kolay olmadı. İstanbuldan emanet bir minibüsle yola çıktık. Çanakkale gelibolu üzernden...
  18. jacob34

Enduro Touring kullananlar içeri

Evet mt ailesi üyeleri, forumda araştırdım konu açılmışmı bulamadım. Ciddi anlamda bir sorum olacak. Enduro veya touring kullanan arkadaşlarım, bi şehir dışı/yurtdışı turlarınızda yolda ortalama kaç km hızla gidiyosunuz. Bu arada hız göreceli bir kavramdır ancak ben şahsen bi yere çabucak...
  19. jacob34

Çıkma Parça Konusu

Herkese merhaba arkadaşlar. Başlıkta dediğim gibi bugünki sohbetimiz çıkma parça konusu. Şimdi bende araba da var. Aynı zamanda oto yedek parça işi yapıyorum. Çıkma lafı benim telefonda günde 10 kere dönüyordur heralde :) Ancak iş motora gelince bir çok kişi çıkma parça konusuna ters bakıyor...
  20. jacob34

Şaşırtıcı uzun km yapmış motorlar?

Herkese hayırlı akşamlar. Başlıkta dediğim gibi gördüğünüz en uzun yol yapmış motor hangisi arkadaşlar? Bu arada malum sitede uygun fiyata 2006 model BMW R1200GS var. uygun dedim çünkü km 247.000 :) arkadaş motorda tık ses yok masrafsız diyor. sizce bu tür bakımı zamanında yapılmış uzun km...

Yeni mesajlar