Arama sonuçlarınız

1. Pilot90

S1000RR 2018 ALIYORUM

Ara ara konulara göz atsam da uzun süre aktif degildim ve bugün bir mutlulugumu sizlerle paylasmak istedim. Bir arkadasin araciligi ile cok uygun fiyata 2018 kasa sifir S1000RR sözlesmesini imzalayacagiz insallah. Bunun sevincini sizlerle paylasmak istedim. Makinayi alinca seve seve bol bol...
  2. Pilot90

Allah kolaylik versin

Selam arkadaslar, Yaklasik bir haftadir ait oldugum yerde Türkiye'deyim. Ailemle beraber bir kac hafta tatil yapip geri dönecegim. Gönül isterdi ki hic gitmeyeyim ama maalesef olmuyor. Düzenimiz almanya'da kuruldu bir kere. Insallah bir gün kesin dönüs yapabiliriz. Gelelim asil konuya: Dedigim...
  3. Pilot90

Ducati 1098

Selam arkadaşlar, bugün bir arkadaşın aracılığı ile güzel bir ducati 1098 buldum. Fiyatı da baya uygun. Adam 2008 yılında sıfır almış motoru. Fıtık olduğu için de çok nadir kullanmış motoru. Son iki sene de hiç çalıştırmamış. Şimdi sorum şu: uzun süre çalışmamış motor bana ileride ne gibi...
  4. Pilot90

R1 temizlikten sora resimler

gecen hava güzeldi bende artik motoru havalar yine isinincaya kadar yatirayim dedim. tabi bundan önce iyi bi temizlik gerekiyor. bu vesile ile arabayi da aradan cikardim :cherry: umarim konuyu dogru yere acmisimdir
  5. Pilot90

Almanya'dan Selamlar

Selam Arkadaslar, adim Gökhan, Almanya'da yasiyorum, 25 yasindayim ve yeni evliyim :pr::cherry: Yamaha R1 kullanicisiyim. Beni de araniza alirsaniz cok sevinirim...

Yeni mesajlar