Arama sonuçlarınız

1. H

Tucano Urbano bot yağmurluğu 40/41

Arkadaşlar bu yağmurluğu sadece bir kere kullandım,o da küçük geldiği için kullanamıyorum.Site üzerinde ayakkabı numara göre aldım lakin iç kalıp ölçüsü daha ufakmış,keşke bunu yazsalardı,ürün gelince denemek istedim ama etiketi öyle bir şekilde bağlamışlar ki deneyeyim derken güvenlik ipi...
  2. H

Su yalıtımı ile ilgili

Arkadaşlar merhaba,yeni aldığım motosiklet yağmurluğumun ağ kısmından su almakta,internette şöyle bir uygulama buldum,adam tiner ile şeffaf silikonu birbirine karıştırıp dikiş bölgesine yediriyor.Bu su sızdırması ile ilgili bir fikri olan var mı?Flex tape diye bir ürün var ama oda biraz pahalı...
  3. H

Abs'li motosikletin hidrolik sıvısını değiştirme?

Merhaba arkadaşlar,ABS sistemine sahip motosikletin hidrolik değişimi nasıl olmakta,rezervdeki yağ abs kutusuna oradan kaliperlere şeklindeki mi ilerliyor veya abs kutusunundan hava/eski yağı aldırmak gibi bir işlem mi yapılmakta,bu düz fren sisteminden farkı ne oluyor ?
  4. H

DL 650 100km/45 ml yağ yakması ?

Arkadaşlar 92 binde 2007 kasa dl650 im var,son bakımdan bu yana (7100 10-40 koyuldu) 5000 km oldu ve bu sürede 1 kutu 7100 - 1 kutu 5300 ve dün itibariyle 250 ml de castrol P1 ekledim,her zaman 10-40 ilave edildi, Bu da demek oluyor ki 100 km de 45 ml yağ yakıyor demektir,benzin olarak 110-...
  5. H

BAJAJ PULSAR 200 NS EKSTRALI

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-uzun-yolda-kullanilmis-kapali-garaj-motoru-333917692/detay/
  6. H

Sigorta ile ilgili

Arkadaşlar ben üzerime bir motor daha almayı düşünüyorum,lakin şu an kullandığım motoru yaza kadar yatırmam lazım,sigortası da aralık ortasında bitecek,şimdi sorular şu 1)kalan sigorta gününü yeni aldığım motor üzerine fark ödeyerek geçirebiliyorum diye aklımda kalmış? doğrumudur? 2)satışını...
  7. H

Sele yumuşatma hakkında

Merhaba arkadaşlar,pulsar 200ns nin selesi bana sert gelmekte,yarım saatte bir mola vermek zorunda kalıyorum.Bu resimdeki gibi bir jel süngerimsi maddeyi nette bulamadım,bu veya bunun gibi işe yarar bir yumuşatma işlevi gören bir malzeme tavsiyenizi bekliyorum.
  8. H

Vizör vidası sertlik ayarı ?

Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katılıyorum,henüz çok yeniyim,ls2 ff396 model bir kaskım var,lakin bana vizör camı mekanizması açılır kapanırken çok sert geliyor,tek elle tutamağından tutup kaldırdığımda kask kafamda yukarı doğru oynuyor.Sanırım bir beden büyük geliyor bana,daha ufağını...