Arama sonuçlarınız

1. alpi0120

Depo içinde oluşan pas

Arkadaşlar merhaba, yeni bir virago satın aldım. Fakat deponun içi baya paslı, bunu ankarada temizleyecek bir dükkan biliyor musunuz.
  2. alpi0120

Ankara Egzozcu

Merhaba arkadaşlar, yeni motor aldım fakat egzozları boşaltılmış. Ben bunu tekrar susturmak istiyorum üstündeki egzozu tekrar susturabilecek bir egzozcu var mıdır, egzozun birinin ağzını geri metalle kapatmışlar ama sesi yine fazla çıkıyor, rahatsız edici düzeyde değil ama çevirmede problem olur...
  3. alpi0120

Yardım Lütfen - Ankara'da Sağlam Motor Ustası

Merhaba arkadaşlar, Ben Ankara'da olması şartıyla motoruma rektefiye yapacak sağlam, dürüst, hakkını veren bir usta arıyorum. Şimdiden her türlü yardımınız için teşekkürler, daha önce de aynı konuyu açmıştım fakat gene de usta bulamadım. Ankara'da ki en iyi motor ustaları kimlerdir, inanın her...
  4. alpi0120

Ankara'da Jant Göbeği Tamiri

İyi akşamlar, motorumun jantının göbeğinde boşluk oluşmuş ve rulman tutmuyor artık. Jant göbeğine kaynak yapılıp sonrasında torna ile tekrar düzeltilmesi lazım, Ankara'da tanıdığınız bunu yapan bir yer var mı? Eski motor olduğu için çıkma jant bulamadım, mecburen tamir edilecek.
  5. alpi0120

Ankara'da Rektefiye Ustası

Merhaba arkadaşlar motosikletimin egzozdan mavi duman attığını, motorundan da vuruntu sesi geldiğini fark ettim. Birkaç usta gezdim fakat hiçbirine güvenemedim, birisi 20'ye yaparım diyor birisi 35'e yaparım diyor hal böyle olunca kimseye güvenemedim. Ankara'da güvenle motoruma rektefiye...
  6. alpi0120

Megelli Sportbike 125cc Hakkında Önemli

Merhaba 17 yaşındayım yzf r125im var fakat grenajları pahalı olduğu için düşerse parama çok yazık olacak bende motoru iyice öğrenmek için Megelli sportbike(125 cc imiş) alıp 6 ay falan sürüp sonra satıp yzfmi kullanmaya devam etmek istiyorum, sizden bu konuda değil megelli hakkında bilgi...
  7. alpi0120

Yalancı motorcunun mumu yatsıya kadar yanar

Merhaba forumdaki abilerim, öncelikle ben yeni ehliyet aldım 17 yaşındayım ve Yzf-R125 modeline sahibim, Bu kısım ile ilgili bir sorun yok asıl sorun bir arkadaşımın ben ehliyet almadan önce bana Honda 1000rr fireblade ve Kawasaki Ninja 250'si olduğunu söyleyip duruyordu tamam sadece bu kadar...