Arama sonuçlarınız

1. Sti

Ekipman ekipman diyoruzda

Biz yeni baslayan,motor suren kardeslerimize (hakli olarak) ekipmani almadan motoru alma,once ekipman sonra motor,kaskindan botuna belligine kadar full ekipmab gezin diyoruzda. Yollarda gezen yunuslarin sadece kafasina cenesi acilir kaski gecirip,geri kalan eldiven meldiven hak getire sekilde...
  2. Sti

Motorlarinizi servise birakiyosunuz ama..

Guvenerek birakiyosunuz motorlari servise,servis bakimli olsun temiz olsun. Peki onlar nasil kullaniyolar? Az once yanimdan honda servisinde calisan birisi gri 500r la yanlaya yanlaya gecti. Peki bu neydi simdi? Motorumu deniyodu yani? Dusuncelerinizi merak ettim bu konuda.
  3. Sti

Motoru calinanlar dikkat!!!

Techturkey sayfasindan alintidir* DEPO BASILDI ONLARCA MOTOR PARÇALANMIŞ OLARAK BULUNDU.... LÜTFEN YAYALIM MOTORU ÇALINAN ARKADAŞLARIMIZ GÖRSÜNLER.. Kucukcekmecede Kenan Yesilgul isimli sahisin deposunda bulunmus parcalar var sase si olanlara ulasilmis ancak suziki burgman, cbr1000rr, ducati...
  4. Sti

Htc One(M7) sarj sorunu konusunda tavsiye ihtiyaci.

Herkese meraba. Telefonumdan genel anlamda memnunum yanliz son bir kac aydir yaptigi sarj anlamindaki sorunlar beni bezdirdi artik. (%12 gosterip bi anda kapanmalar. Nerdeyse dakika basina %1 sarj tuketimi vs.) Telefon cogu zaman elimdedir,yani foruma girerim whatsapp a girerim. Ve gunde 2-3...
  5. Sti

Motorcu Muhabbeti ve BOB'tan ortak video.

Biraz once izledim ve begendigim iki vloger i ayni videoda gormek beni hem mutlu etti hemde eglendirdi. Linki asagida veriyorum,keyifli dogal bi video olmus. Tavsiye ederim :) https://youtu.be/XghRxnPkcSQ (Kusura bakmayin video seklinde paylasmayi bilmiyorum.)
  6. Sti

Motorsiklet kullanicilarina bir soru.

Merhabalar Ninjayla kaza yapan arkadasimizin konusunda yazmistim,ancak yanit alamadim. Konu acarak bunu size sormak istedim. ... Diyelimki 100km hiz ile sol seritten gidiyoruz. Arkamizdan tahmini 150 li hizlarla bir motorlu arkadas yaklasiyor. Durum 1:Arabayi sag seride alip motorcu...
  7. Sti

15.01.2016 Dj Bl3nd konserine indirimli bilet!

Haftaya cuma gunu olan Dj Bl3nd konserine indirimli doneminde bilet almistim. Gidemeyecegimden dolayi satiliktir. Aldigim fiyata satiyorum. Bilet elektronik oldugundan resim koymak gibi bir sansim yok.Konsere Dj bl3nd e ek olarak daha bir cok ünlü dj gelecektir.(Orn:Festo) Yer:Kucukciftlik park...
  8. Sti

9 AY DAHA GARANTILI HTC M7(ONE) 32GB SILVER

Herkese meraba,telefonumun kasasi ve performansi emsallerine gore cok daha iyidir,bu konuda iddialiyim,kilifindan dolayi 1-2 cizik var resimlerdede goruceksiniz birazdan,onun haricinde herhangibi sorun yoktur,aldigim ilk gunden itibaren 3 parca olan kilifiyla kullandim,ekranda mat siyah jelatin...
  9. Sti

Turkishrider'in korkunc kazasi

Tuylerim diken diken izledim,kurtarmak gibi bi şansi yok diye dusunuyorum,frenleyebilirdi belki ama o anki şokla bisey yapamamis sanirim,arac kör noktada kaldigindan nekadar yavaslayabilirdi,nekadar refleks kullanabilirdi bilmiyorum,zor gibi,ama hic yoktan hayatta ve kolu bacagi yerinde,ucuz...
  10. Sti

Sahibinden.com sacmaliklari

Uyesi oldugum bir diger forumda bu sekilde konu vardi,burdada olsun istedim,efsane olacak ilanlari burda paylasalim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-modifiyeli-scooter-umut-yekcan-vol-14-256007196/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false Sanirsin...
  11. Sti

Hyosung xr125x nedir,gelin hele bu isi acikliga kavusturalim

Herkese meraba,daha once scooter hakkinda konu acmis ve butceyi kasmamak icin sym fiddle II ye karar vermisken,icimdeki supermotocu ruh tekrar dirildi ve dediki,"babos xtreme-max falan bakiyodun,hyosung un boyle bi canavari varmis,fiyatlarda fena degil,bin sur",peki sizin yorumunuz...
  12. Sti

Motosiklet nedir? Sorusunun yaniti olmus

https://m.youtube.com/watch?v=VDyG2jgINeA Youtube da denk geldimde,bence gayet guzel bi video olmus,yazilar mantikli ve genel olarak motosiklette karsilasilcak riskler gosterilmis
  13. Sti

Durumu olmayan arkadasim icin ekipman sorusu yardim lutfen onemli konu

Iyi geceler,daha yeni ogrendimki canimdan cok sevdigim bi arkadasim motora baslamis,ama ekipman hak getire sadece kaski var,motorda abilerinin zaten,ne yazikki arkadasimin durumu yok ve bu tarz ekipmanlar almasi imkansiz gibi bisey,arkadaslarimla aramizda para toplayip ona hic yoktan bi mont ve...
  14. Sti

Motoin.de sitesi hakkinda bir kac soru,yardim lutfen

Meraba,forumun sponsorlari arasinda sanirim bu site,biraz kurcaliyim dedim,ve aklimda olan kaskin normal fiyatinin nerden baksaniz 3 kati ucuz bi fiyata buldum,hani bizde vardir ya ucuz olunca bi işkillenir,icimizden binbir turlu acaba gecer,aynende o sekil oldum,internet uzerinden...
  15. Sti

Klasik çaylak sorularindan,bir tık ileri

Herkese tekrardan meraba,foruma sabah uye oldum ve hemen aklimdaki sorulari sormaya baslamak istedim,yeni ehliyet yasasiyla 125cc ye kadar motosiklet kullanabilicem,once aklimda 150cc mondial xtreme-max vardi okuduklarima gore gayet dayanikli bi motordu ve ciddi olarak dusundum,fiyatinin...
  16. Sti

Herkese meraba

Merabalar adim ozan yasim 16,7 yasindan beri araba kullaniyorum,motor konusuda 10 yaslarinda rossiyi izlemekle basladi,ailede motorcu olmadigindan pek bi bilgim yoktu ama bu ehliyet yasasiyla birlikte motosiklet isine girmek icin hazirliklara basladim,uzun zamandir foruma uye olupta...

Yeni mesajlar