Arama sonuçlarınız

1. C

Isparta

İyi günler sevgili motosiklet seven arkadaşlar Ispartadan kimler var aramızda beni ısparta konusunda bilgilendirecek ıspartada yaşayan veya yaşamış arkadaşlar arıyorum.Ispartadaki motosiklet grupları neler adapte olmaya çalışıyorum ıspartaya. Sitemizin motosiklet grupları içinde aktif olmayan...
  2. C

Satılık ybr 125 2014

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ilk-sahibinden-432268408/detay/
  3. C

Farklı Lokasyonlar

İyi akşamlar Ankara etrafında farklı , gizemli , tarihi lokasyonlara günübirlik turlar yapmak istiyorum ( şartlar el verirse kamp olabilir). Benimle aynı şeyleri yapmak isteyenler olursa benimle iletişime geçebilirler. Genellikle motosiklette grup sürüşü yapınca bir takım olay çıkartmalar ve...
  4. C

Aksiyon Kamerası Cesareti

Selamlar Arkadaşlar Son zamanlarda aksiyon kameralarına ulaşmanın çok daha kolay olmasıyla Kaskına aksiyon kamerasını takan birçok motosiklet kullanıcısı aksiyon kamerasının da verdiği cesaretle ( belki de başkalarıyla paylaşma veya kanıt gösterme) trafikte basitçe geçiştirilebilecek olayları...
  5. C

Monta Türk Bayrağı Dokuma Hakkında

Selamlar. Motosiklet montuma Türk bayrağı , İsim Soyisim ve kan grubumu dokumak istiyorum.Daha once bu işlemi yapanlar var mı ? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? Şimdiden teşekkür ederim.
  6. C

Selam

Selamunaleykum Motosiklet.net forum üyeleri İsmim Çağrı.Motosiklet serüveninde kısa bir geçmişim bulunmakta. İyi günler tekerimizin düz basması temennisi ile.
  7. C

Selamlar

.........................