Arama sonuçlarınız

1. GökBöri

Di Blasi Yardım Olun

Elimde di blasi var modelini bilmiyorum ama fotoğraf yada link atarım. Bu motosikleti bana amcam vermişti küçükken tipsiz olduğu için hiç kullanmadım. Şimdi tamir ettirip amcamın oğluna vermek istiyorum. Daha da güzelleştirip. Amcam verdiği için satmak istemiyorum. Sahibinden de bir ilan buldum...
  2. GökBöri

MOTOR ÖMRÜ

Motorsiklet markalarının motor ömürlerini kıyaslar iseniz nasıl olurdu? İllaki motorcudan motorcuya değişebilir fakat markalarında kalitesi farklıdır illaki? Sıralama şeklinde yaparsanız 3 aşşağı 5 yukarı aklımda yer etse.
  3. GökBöri

KTM 250 Duke (ABS) v KTM 390 Duke (ABS)

KTM 250 Duke (ABS) ve KTM 390 Duke ile görüşlerinizi tecrübelerinizi almak istiyorum. Birde 250 ile 390 arasındaki fark nelerden ibaret. 250 alan adam, 390'ı arar mı? Aradaki fiyat farkına değer mi gibi akla gelen soruları cevaplarsanız sevinirim. ((( KTM parça sıkıntısı olur mu ? Motor ömrü...
  4. GökBöri

Çaylak için Tavsiyeler

Selamın Aleykum, 16 yaşındayım, 17 yaşıma girip ehliyet almadan önce motosiklet hakkında teknik bilgimi geliştirmek istiyorum. Bunun için yazın bir motorcunun yanında işe girip iyicemen tekniğini öğrenmeyi düşünüyorum. Sizin tecrübelerinizden de yararlanmak istiyorum. Tavsiyelerinizin yanında...

Yeni mesajlar