Arama sonuçlarınız

1. R

A2 ehliyet

arkadaşlar bugün bir arkaşım ehliyet için dosyasını aldı. dosyada a2 yazıyor. yaşı 36 normalde a olması gerekmiyormuydu ehliyetin? kursla baya tartıştılar. a veremiyoruz demiş kurs. ayrıca bizim a2 ehliyetler ne olacak bizde a için ayrıca kursa mı gideceğiz çevirttiğimizde a olmayacak mı?
  2. R

Scrambler motosiklet yapma..

arkadaşlar Scrambler yani cafe racer motorlara kafayı takmış durumdayım.. 250 cc bir motosiklet üzerine Scrambler uygulamayı düşünüyorum.. ama motor sökme tamiri konusunda tecrübesizim. bu konuda ne yapabilirim yapmış arkadaşlar varmı? mesela bu bajaj boxer ön fren disk olsa ve 250 cc olsa...
  3. R

Regal Raptor Daytona 250 incelemesi..

Arkadaşlar 1 aydır 150 lik sınıftan artık 250 sınıfa geçme kararı verdim bütçem 8000 tl civarında. racingleri seviyorum ama şehir içi kullanım ve arada sırada uzun yol yaptığım için bana mantıklı gelmiyorlar. chopperlerda da aynı tarz sıkıntılarım var. aslında naked arıyordum ama gözüme bu...
  4. R

Kuba Superlight 200

arkadaşlar TVS RTR 150 kullanıcısıyım yaşım 31 boyum 190 kilom 100.. artık commutterlerin üzerinde komik durduğumu düşümeye başladım. motorum şuan satılık muhtemelen 1 hafta içerisinde 3800 tl civarına satışı vereceğim. üzerine katacağım bütçemi düşünerek önümde 2 tane seçenek duruyor...
  5. R

6000 tl civari

Arkadaslar 2 yillik tvs apeche motorunu satma karari aldim uzerine 2500 tl civarinda ekleyerek butcemi. 6000 tl civarina cikaracagim.. Bu butceyle en az 200 cc motor almak istiyorum. Tavsiylerinizi bekliyorum. Cinden uzak durmaya calisiyorum. Ama superlight 200 baya ilgimi cekti hakkinda gorusu...
  6. R

Skyteam markası

Son günlerde bu skyteam markası dikkatimi çekmeye başladı oldukça ilginç tasarımları var. marka hakkında bilgisi olan varmı? http://www.skyteammotorcycles.com/motorcycle-range/vraptor250/
  7. R

HYOSUNG GV 300

bir kaç aydır chopper tarzı motosikletlere merak sarmıştım. fakat hoşuma giden tarz motorlar çok pahalı yada eskiydi bugün forumu gezerken hyosung gv300 modelini gördüm adeta hasta oldum acaba bu model tr kesin olarak gelecek mi? ne zaman gelecek?
  8. R

Motoru satılığa çıkardım..

ARKADAŞLAR BAŞLANGIÇ MOTORU OLARAK ALDIĞIM TVS RTR 150 MOTOSİKLETİMİ SATILIĞA ÇIKARDIM. SATTIĞIM ZAMAN 10000TL CİVARI BÜTÇE İLE YENİ BİR MOTOSİKLET ALMAYI PLANLIYORUM. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-sahibinden-temiz-bakimli-259159748/detay/ BOYUN 190 KİLOM 100KG SİZCE...
  9. R

Siz Japonmusunuz?

forumda yeni sayılırım okuduğum şeylerde sürekli tvs bajaj hyosung gibi markaların ön yargı ile kötülendiğini görüyorum. motor konusunda usta sayılmasamda yıllardır bu işin içinde biri olarak. kim diyor 200 rs hondadan kötü olduğunu? bindin mi kardeşim kullandın mı? 10000 km kullandında bir...
  10. R

Akü sorunsalı

arkadaşlar tvs apache motorumun aküsü bitti artık bakımda işime yaramıyor. bu motorun aküsü nedir? kaç volt kaç amperdir? amperi düşük bir akü alırsam ne sıkıntı yaşarım? 3 ay sonra cc yükselteceğim o yüzden işimi görecek ucuz bir aküyü nereden alabilirim?
  11. R

Motor sürekli yağmurda duruyor

arkadaşlar sitedeki motosiklet garajını yıktılar çevre düzenlemesi var. motor geceleri açıkta gündüzleri de işyerimin önünde sürekli yağmur altında duruyor. tvs apache marka şuana kadar üzerinede pas vs yoktu bu durum sıkıntı yaratır mı motosiklet için?
  12. R

AKÜ BAKIMI

Arkadaşlar tvs apachelerde sulu yani bakımlı akü var. ben akünün içindeki suyu boşalttım fakat su asitli idi. şimdi saf su alıp tamamlayacağım. bu şekilde yapsam olur mu?
  13. R

Çarpışma Testleri

Arkadaşlar arabalarda olduğu gibi motosikletlerde de çarpışma testi verileri bazı ülkelerde şartmış bunun gibi yamaha r25 test videosunu nereden izleriz? http://www.mototurkiye.net/hyosung-gt250r-saglamlik-testi/
  14. R

TVS Rtr'den sonrası..

Arkadaşlar 30 yaşındayım ilk motorumu geçen sene aldım TVS RTR 150 yaş geçmeden hızla büyütmek istiyorum.. Limit 10000 civarı.. 250 lik bir motor ne önerirsiniz? 97 kiloyum boyum 190 ikinci el bir Hyosung GT ile mi girsem supersport işine yoksa yine ikinci el Honda CBR 250 ile mi girsem yoksa...
  15. R

Bedenim ne?

arkadaşlar bulunduğum yerde deneme şansım olmadığı için deneyemiyorum. boyum 190 kilom 95 prohel korumalı pantolon almayı düşünüyorum.. normalde xl mont giyerken motosiklet montum xxl acaba pantolonda da xxl mı siperiş vermeliyim?
  16. R

HYOSUNG GD 250R vs HYOSUNG GT 250R

arkadaşlar bu iki motosikletin birbirinden farkları nelerdir. Biri tek silindir biri çift onu biliyoruz başka neler var?
  17. R

Hyosun GD 250 R

Arkadaşlar kış aylarında r25 almaya hazırlanıyordum. fakat hyosung gd 250 r beni benden aldı.. zaten boyun 190 motorun selesi yüksek ve tam bana göre ölçülerde.. siz ne düşünüyorsunuz bu motosiklet hakkında r25 düşünürken bu motosiklet alınır mı? fiyatı 13.000 civarı şuanda..
  18. R

Kışlık Pantolon

Arkaşlar geçen kışı içlik+kot ile zor çıkardım bu kış artık pantolon almaya karar verdim.. bölgemde satış yeri olmadığı için giyip alma şansım yok.. bu 3 modeli kullananlardan yorum almak istiyorum...