Arama sonuçlarınız

1. L

Batman VS Superman sinema çekimi

İnternette buldugum Batman Vs Superman sinema çekimi izleyebilirsiniz http://batmanvssuperman.tr.gg/
  2. L

Motorsuz bir konu Batman vs Superman merak edenler

konu dışı paylaşıma paylaşacagım ordayım
  3. L

Direksiyon sınavını gectıkten sonra..

Ben dıreksıyon sınavını gectım 1 hafta once buralarda dolasmaktan canım sıkıldı uzak bi yerlere gitsem 1-2 saatlik mesafe çevirmeye takılırsam ceza yermiyim?
  4. L

Yurek yemis arkadas [APACI ICERIR]

Beyler ben bunu ekıpmanla korkarım nasıl toparlıcam yurek yemıs kendısı
  5. L

Sigorta Bizi soydu 9 taksit yaptım :(

Bildiginiz Gibi buğun Yeni Aldıgım Honda CBR 125R In sigortasını yaptırmak ıcın teklifler aldım babamın ustune yaptırdık ucuz olsun dıye Kocaeli de yasıyorum Babam 50 yasında hiç kaza yapmamıs 15 yıldır da A2 Sı var ustune hıc motor almamıs sadece ehliyeti var en ucuz AXA Sigorta Verdi Axa...
  6. L

Motorun Ustunde Nasıl duracagımızı gosteren sıte

Arkadaşlar bi site vardı kilo boy giriyoduk ustunde nasıl gozukcegımızı gösteriyordu onu hala bilen varmı ?
  7. L

Ekipman Deri Mont Tavsiyesi

Arkadaşlar Deri mont bakıyorum 1000-1500 arası Revit olur dainese olur arastırıyorum hepsı 1.700 2000 lira 1.500 lıra gıbı fıyatlara kaliteli deri mont yokmu ?
  8. L

Sonunda CBR125 R 2016 Aldim 0 Alacaklar Buraya

Evet arkadaslar parasini odedim bugun CBR125R IN 2.el bakiyordum ama bir kac kisi ile gorustukten sonra vazgectim cunku abi temiz motor satan yok aciklamada motorun biseyi yok gel bak gor yazmis adam bi gidiyorum.dedigi sey bu kardesim Grenaj 1 kere degisti o var bu var iyice sacmaliyor...
  9. L

Zorunlu Trafik Sigortasi Kimin Üzerine

Arkadaşlar Mart ayi gibi Cbr 125R alicam kesinlesti Sigortayi kendi ustumemi yapmam daha mantikli yoksa Babamin 18 yillik A2 ehliyeti var onun ustunemi yaptirsam acaba benim ustume yaptirinca kaç para cikar onun ustune yaptirinca ne cikar ben 18 yasindayim babam 50 yasinda daha ucuza sigorta...
  10. L

Her Şeyi Aldım bir Kask Eksik

Evet Arkadaşlar her Ekipmanı aldım sadece Kask eksiğim var Nispeten Ucuz ve Kaliteli Bi Tavsiye verebilecek olan varmı.
  11. L

A1 EHLİYET REZİLLİK

Evet arkadaşlar bugün A1 Ehliyetine başvurmak için Sürücü kursuna gittim İyi bir sürücü kursu fakat A1 ehliyet icin kayıt olurken MEB IN sıstemı hep bır hata hep bır hata eger cmt kadar olmazsa arkadaslar baya sarkıcak Yenı ehlıyetler Bugun eklenmıs MEB sıstemıne A1 E YAZILMAYA CALISAN...
  12. L

CBR 125 R VE EKİPMAN

EVET ARKADASLAR SONUNDA EHLİYET!!!!! Evet arkadaslar ehliyetim bugun elime geçti ve Cbr 125 R ile başlamak istiyorum biliyorum lastik degişmesi lazım hangı lastıgı onerırsınız birde ekipman hakkında yorumlarınızı bekliyorum EKİPMAN VIRTUE Carbon Fiber KASK 2015 PRO Biker eldivenler Fly...
  13. L

Kawasaki Ninja 250SL

Arkadaşlar oncellikle herkeze merhaba ben ehlıyetımı 6 ay once aldım ve bu 6 ay boyunca Akrabamızın olan ve kullanılmayan 125 cc bır motor kullanmıs bulunmaktayım Motor Tourıng dı ne kadar nefret etsemde Tourıng den kullanmak zorundayıdım tecrube kazanmak ıcın ve sımdı 2.el Kawasaki Ninja 250SL...
  14. L

Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Evet arkadaşlar ben daha yeni ehliyetimi almış bulunmaktayım başlangıç olarak Yamaha R25 düşünüyorum ehliyetimi aldıktan sonra beceri geliştirmeyede gitmiş bulunmaktayım ve size R25 in bana uygun olup olmadıgını sormak istiyorum Boyum 1.86cm kilom ise 85 KG bu motorda zorluk cekermiyim yada...

Yeni mesajlar