Arama sonuçlarınız

1. K

2014 Model Aksesuarlı Hyosung GV250

İlgilenenler istediği zaman mesaj atabilir.. arayıp ulaşmanız her zaman mümkün olmayabilir.. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-17.000km-2014-model-aksesuarli-gv250-464401164/detay/
  2. K

GV250 Acil Yardım

Üstatlar Hyosung Gv250 2014 motorum tam 1 haftadır ustada yatıyor.. Motor rölantide 1000devir altına düşüp stop ediyor.. Düşük devirde tek silindire düşüyor devri yükseltince 2 silindirde çalışıyor.. 2 kez buji yaktım, 2 kez yolda kaldım saaatlerce usta bekledik yollarda.. Neyse buji...
  3. K

Motosiklette bagaj sıkıntısı!!

Merhaba arkadaşlar kısa süreli motosiklet kullanıcısıyım henüz 1 ay oldu başlayalı, hyosung gv250 kullanıyorum.. Şuana kadar 2 temel problemim var birincisi usta sıkıntısı onu başka bir konu başlığında anlattım henüz bir çözüme kavuşmadı. Diğer sıkıntım ise motosiklette elbette bir bagajımız...
  4. K

GV250 Ehli Motor Ustası Aranıyor

Merhaba arkadaşlar şu sıralar motorun ufak tefek bakımlarını yapmaya başladım ancak, birkaç parça (lastik değişimi, elektrik sisteminin komple bi elden geçmesi vb gibi) usta gerektiren bakıma ihtiyaç var.. Aranızda Hyosung Gv250'nin dilinden anlayan anadolu yakasında özellikle...
  5. K

İstanbul - Pendik Sail Motosiklet Otopark Varmı?

Arkadaşlar haftaya ilk motorumu alıyorum satıcıyla sözleştik, motoru gördük beğendik, fiyatta anlaştık. En sonunda en büyük problemle yüzleşme zamanı geldi. Ben bu motoru sokağa nasıl bırakacağım. Tabi ki bırakmak istemiyorum, etrafta sokağa motoru park edip giden esnaflar var tabi ancak bölgede...

Yeni mesajlar