Arama sonuçlarınız

1. G

hava filtresine yağ gelmesi

Arkadaşlar merhaba motoru biraz sıkıştırınca hava filtresine yağ atıyor karter havalandırma hortumundan buna nasıl çözüm bulabılırız sadece uzun yol yapınca oluyor 10 40 yağ kullanıyorum
  2. G

Çanakkale kamp yerleri tavsiye

Merhaba arkadaşlar bayramda çanakkaleye gidicem tabiki kamp olacak tavsiye edeceğiniz kamp yerlerini paylaşırsanız sevinirim.Ücretli kampinglerde olabılır.Özellikle gelibolu yarımadası tarafı tercıhımdır.:)
  3. G

13.07.2016 plaka çıkartma işlemi

merhaba bu gün plaka işlememi yaptım yapacak arkadaşlara da faydalı olur diye yazıyorum motoru aldığım yerden evraklarım tamdı sadece EK-1 formuna ve gerekli kağıtların (kimlik, ve evrakların fotokopileri) 30 tl verdim randevum yoktu sırayı bekledım sıra geldi evraklarımı aldılar toplam 15 dk...
  4. G

YUKI Yuki Gold Fox - S Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yuki Gold Fox-S modeli için nette bilgi bulmak zor motoru alırken araştırmama rağmen pek bilgi bulamadım ve motoru aldım PİŞMANDA olmadım.Diğer kullanıcı arkadaşlarla bilgileri paylaşmak alıcı olan kişilere amacım yardımcı olmak. SELE Goldfox-S benzinli touring motosiklet selesi...
  5. G

Selamlar herkese

Selamınaleyküm İstanbul/Gaziosmanpaşa'dan aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. İlk motorum mondial drift ehliyetimide çok şükür almış bulunmaktayım. Acemilik dönemindeyim.(öneri,görüş ve tavsiyelerinize açığım.) Yenı yılınızın hayırlara vesile olması dilerim. İyi forumlar :)

Yeni mesajlar