Arama sonuçlarınız

1. IVU

YouTube Blogger - Para Kazanma

Arkadaşlar Merhaba; Öncelik ile herkese iyi geceler umarım keyfiniz yerindedir. Bir süredir bu youtube.com üzerinden yayın ve blog yaparak para kazanan arkadaşları duyuyor ve takip ediyorum, tam olarak kazançlarını bilmesem de ortalama bir yayıncı yıllık 50.000 Dolar ile 150.000 Dolar arası...
  2. IVU

The Dark Knight Rises Motorcycle Suit

Sevgili arkadaşlarım merhaba; Yeni bir Tulum almam gerekiyor ve böyle bir seçenek buldum bakıp görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler. İstanbul Teslim Toplam Maliyeti: 2.184 Dolar/6.500 TL. Fiyatı da göz nün de bulundurabilirsiniz Alpinestars dan 1.000 TL 1.500 TL daha...
  3. IVU

Gel Tanışalım Önce Ben Kısaca IVU

Arkadaşlar Merhaba; Ben Ufuk UZUN İstanbul Anadolu Yakasın da yaşıyorum, 6 yaşım da başladım motosiklet kullanmaya Mart 7 de 25 yaşına gireceğim aktif olarak neredeyse 19 yıldır motosiklet kullanıyorum, ve hava şartları çok ağır olmadığı sürece tercihim hep motosiklet oluyor. Bu süreçte çok...
  4. IVU

YouTube Kanalları

Arkadaşlar Merhaba; Malum son dönemler de YouTube kanalları ülkemiz de büyük bir sükse ile revaçta, sizce ihtiyacımız olan kanal türü nedir ve bu yayınlar hakkın da ne düşünüyorsunuz ?
  5. IVU

Kawasaki z 800 & Yamaha mt 07

Arkadaşlar Merhaba; Bir süredir Kawasaki z 800 ve Yamaha mt 07 araştırması yapıyorum daha önce yüksek cc de bir naked deneyimim olmadı ss kullanıcısıyım ve şehir için de artık keyiften çok eziyete dönüştüğü için bir naked almayı planlıyorum. Genel araştırma yaptım kullanıcı yorumlarını okudum...

Yeni mesajlar