Arama sonuçlarınız

1. A

Bakım ve Yakıt alımlarını takip için Kullanışlı Veritabanı - Ücretsiz-[Notion]

Herkese merhaba;:king: Motosikletime yaptığım bakımları ve yakıt alımlarını takip edebilmek için Notion uygulaması üzerinde bir veritabanı oluşturdum. İsterseniz siz de kendi hesabınıza kopyalayarak ücretsiz kullanabilirsiniz. Hoşunuza gittiyse destek olmak için satın alabilirsiniz. Notion...
  2. A

Sticker/Yapıştırma Paylaşımı

Motosikletine sticker bastırmak isteyen arkadaşlar için elinizdeki sticker tasarımlarını paylaşabilir misiniz? Ek olarak özel tasarım yapmak isteyenler için tecrübeli arkadaşlardan hangi programlar kullanılır, ölçü nasıl alınır, uygularken nelere dikkat edilir tarzında bilgiler alabilirsek çok...
  3. A

Sökülmeyen ayak marşı nasıl sökülür? (YARDIM)

Merhaba ybr125esd motorumun ayak marşını sökmeye kalktığımızda yerinden cikartamadik kaynamış resmen. Somunu söktük ama o kol çıkmıyor nasıl cikartabiliriz? Wd40 sıktım ama iç kısımlara gitmiyor tabiiki. Bildiği bir yöntem olan var mı?
  4. A

Ybr125 ile BURSA-ALANYA

Merhaba, forumu sürekli takip ediyorum ve gezi konularını özellikle severim daha önce konu açmamıştım ilk konum bir uzun yol hakkında olacakmış demekki :) Bayramdan önce 1 haftalık bir tatil yapayım diye Alanya'daki arkadaşımın yanına gitmeyi planladım. Öncelikle motosikletimin bakımlarını...

Yeni mesajlar