Arama sonuçlarınız

1. ZümeR

FUAR Günlüğü..

Antalya da ıslak bir günde hava alanına gitmek için motoruma bindim. Yolda 3 kere motoru kaydırdım, bu makina neden gitmiyor diye gözlerim ne zaman kadrana yönelse TCS lambasını yanıyor görüyordum. Hava alanına aceleyle girip motoru park edip soyundum. Koştur kapıya botlar elimde kemer çıkar...
  2. ZümeR

Pazar gününden..

Arabasından inip 18 motordan oluşan grubumuzla tek tek tokalaşan arkadaş sana selam olsun.. Uzaydan gelmiş gibi davranıp köşe bucak kaçarak yanımıza bile uğramadan kaçan 2 kırmızı mt7 tracer arkadaş size de selam olsun..
  3. ZümeR

Satılık 2014 MT7 ABS Kırmızı

Usta eli değmemiş, servise girmemiş, tüm bakımlarını kendi garajımda yaptığım motorum satılıktır. Düştü, düşürüldü, disk kilidini unuttum vs nedenlerden dolayı çizikleri sıyrıkları mevcut. Kilometresi sabah 70 akşam 70 km işe git-gel arası yapılmıştır. Günlük 140 km yolum var. Mt9 aldım 3 ayda...
  4. ZümeR

Küçük bir kız çocuğu ile abisi..

Geçenlerde arıza var dediler çıktım gittim uzun uzadıya bir yol. Sabah saat 8 civarı. Geç kaldım. Arıza olan yere vardım aracı park ettim. Sitede keşif yapacağım. Yan tarafta evin önünde 2 çocuk hava soğuk sırt çantaları eldiven felan ama eski. Kız çocuğu ağlıyor, biraz oyalandım sorunu...
  5. ZümeR

İşsizlikten doğan bir çalışma..

Benim 2014 model icat.. Şaka maka 3 yaşına giriyor..
  6. ZümeR

Bin yedi yüz cc lik küçük pazar gezisi..

Hadi bi gezelim dedik 2 silindirlerle yok arkadaş.. Arada 300cc var touring ağır gidemez felan dedik ama iyi fark atıyor.. Yetişemedi benim makina. Sadece kalkışlarda fark atabiliyorum. 190 ile giderken adam yanımdan sanki park etmiş araç sollar gibi fıtı fıtı geçip gidiyor. Rüzgar yok bi şey...
  7. ZümeR

Usta berber dediğin böyle olur..

8. ZümeR

Hava yol lastik soğudu güç arttı :)

Havalar soğudu buralarda diyeceğim hepiniz gülecekseniz eminim :) Sabahları 8 - 9°C hava sıcaklığı. Bize göre soğuk tabiki. :) Son 2 aya kadar 200 km sonra biten depo 2 aydır 250-260 km sonra biter oldu. Gidip geldiğim yol aynı, aynı aralarda yüklenirim, süratim aynı. Motorun gücü ve sürati...
  9. ZümeR

Daha yeni kaplattım seleyi..

Kış geldi yine kediler kediler kediler.. Yahu seleye çıktın oturdun yattın belki kız arkadaşınla fantezi yaşadın artık her neyse bari tırnaklarına sahip ol be hayvan. Yeni kaplattım sizin yüzünüzden yine fantezi yaşamışlar lakin bu seferki daha bi ateşli geçmiş görünen. Depoyamı yatırdı ne...
  10. ZümeR

Gopro kullanlar

SJ4000wifi ve Gopro hero 4 var elimde. Uzun zamandır kullanıyorum. GoPro ya pil dayanmıyor arkadaş. Pil almak çözüm değil. Extra pil, extra pil şarj cihazı, bellek kartı, kablolar.. Uzun yolda mümkün değil dayanmıyor. Dur pil değiştir, ne zaman bittiği belli değil, backpack alsam hem pahalı...
  11. ZümeR

3 katı ZTS

MT7 ZTS Hasarsızlık indirimi ile birlikte.. Geçen yıl ve bu yıl.. Zehir zıkkım olsun şerefsizler kefen paranız olur inş.
  12. ZümeR

ARANIYOR MT-07 Gidon takozu-kelepçe-tutucu artık her neyse..

Arkadaşlar teknik resimdeki 8 numaralı parçayı arıyorum TR sınırları içerisinde.. düzgün olduktan sonra 2.3.4. el olmuş farketmez. Bir yerlerde bulan gören varsa, Yada gidon yükseltip bu aparatı boşa çıkaran varsa haber ederse sevinirim. ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:19 ----------...
  13. ZümeR

Servis depomu boşaltmış..

Yarım depo ile servise motorumu bıraktım ki bu olay kask kamera kayıtlarımda göstergede 2 ünite görünüyor. Motorumu aldım depo F triplerde.. Km aynı.. 20-25 liraya tamah eden hırsızları işçi diye çalıştırıyorlar.. Dese ki; Birader sıfır motoru yürütmek için lazım oldu çektik kullandık, yada...
  14. ZümeR

Motor koruma takozu komedisi..

Piyasada 350 TL ye satılan motor koruma takozları.. Aldık taktık.. Sert plastik bir malzeme motorun yana yıkılmasıyla dağılması bir oldu. Vites kolu, ayna, gidon, ön ve arka basamak (peg) hasar gördü. Diğer taraftaki takozu söküp tornacı arkadaşın yanına gittim 25 TL den 2 tane yaptırdım. 50 TL...
  15. ZümeR

YAVAŞ GİDELİM EKİPMANA GÜVENMEYELİM +18

Haberin kaynağı.. Orijinal resim Görseller
  16. ZümeR

Değerlendirme ANKET içerir

Kaza sonrası tutumunuz nasıl olur ?
  17. ZümeR

HONDA CBR 650F vs MT-07

Baştan beri takılıp kaldığım noktaydı. Honda 600 ? Yamaha 700 ? Gittik MT-7 aldık. 1 yılı geçti MT-7 ile birlikteliğimiz. Sıkıntım var mı yok.. Herşey güzel motor tertemiz duruyor. Lakin şeytan ::158:: dürtüp duruyor git şu motoru al diye.. Vergisi 3 kat düşük, yakıt aynı, beygir daha fazla...
  18. ZümeR

Moto-manyak birinin kafası X-ray

Sanırım bir çoğumuzun kafa filmide buna benzer :queen:
  19. ZümeR

Tuz tanesi kadar kamera..

Dünyanın En Küçük kamerası sizce ne kadar küçük olabilir? Stuttgard Üniversitesi’nde mikro entegrasyon alanında çalışmalar yapan Fraunhofer Enstitüsü ve Awaiba GmbH mühendisleri, bir tuz tanesi kadar olan video kamera üretmeyi başardı. 1 milimetreküp hacme sahip kamera, 62500 piksel tanımlama...

Yeni mesajlar