Arama sonuçlarınız

1. eren3736

Yeni Motorla Tekrardan Merhabalar :)

Evet arkadaşlar geçen yaz motorum çalındıktan sonra yaklaşık bir senedir motorsuzdum. Bu süre içerisinde askere gidip geldim ve evlendim :) Şimdi cbr 125 kullanıyorum, yaklaşık 1 ay önce aldım ve çok memnunum.. 2013 model 28.000 km..
  2. eren3736

bugun 2-6 arasi evin onunden motorum çalindi

Arkadaşlar yeşil tvs apache evin onunde zincir kilitsiz birakmisken calindi hemde biz evde iken Arka canta felan yoktu bu sabah muayene yaptirdim Ümraniye Kazimkarabekir mah guzeltepe cad çalinan yer.
  3. eren3736

Askerlikten dolayı satılık yeni kasa Tvs apache - 8.900 km - 4.450 TL

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-2015-haziran-trafige-cikisli-temiz-sorunsuz-tvs-apache-320590224/detay/
  4. eren3736

Ağustosta askere giden var mı ? (96/3 Kısa dönem)

Belki yakınlarda olan motorcu kardeşlerimden aynı dönem giden vardır tertiplerle tanışalım diye bi sorayım dedim arkadaşlar kısmetse ağustos ayında istanbuldan gidiyorum ben başka giden var mı aranızda
  5. eren3736

Aynalar çalınmış ve motor çalışmıyor

Arkadaşlar az once is cikisi motorumun yanina gelince motoru calistiramadim bikac dk gecince farkettimki aynalarda yok .motor acik otoparkta herzaman koydugum yerde kilitliydi kilit duruyor aynen motorda saglam gibi mars basiyor ama calismiyor bi ara 30 saniye calisti ama geri istop etti . Ne...
  6. eren3736

Solidworks vb. program kullananlar

Arkadaşlar şuan okulda öğrendiğim kadarıyla autocad biliyorum ama kendimi geliştirmek adına solid kursuna gitmeye karar verdim. Askere gitmeden aradan çıksın dedim Bikaç yerle görüştüm ya saatleri uymadı yada fiyatı yüksek geldi. Son olarak saatleri bana uygun işyerimede çok yakın biryer buldum...
  7. eren3736

Şüpheli Cbr 250 - Çalıntı olabilir

Belki birine bir faydası olur arkadaşlar Ümraniye tepeüstünde Real'in otoparkında günlerdir duran siyah bir cbr250 var. Hiç kullanılmıyor üzeri tozlandı, direksiyon kilidi kırık, ön sinyallerden biri kırık. 10 gün felan oldu bırakıp gittiler sanırım Plakasını merak eden varsa akşam bakıp söylerim
  8. eren3736

İstanbul dışına günübirlik gezi için tavsiyeleriniz -Yalova veya izmit,belki sakarya

Yakın zamanda nişanlımla bir gezi yapmayı düşünüyorum. Kısmetse istanbul dışına ilk gezim olacak bu, sabah çıkıp akşam dönüş şeklinde maksimum 2,5-3 saat mesafede bir yerlere gitmek istiyorum Amacımız farklı yerler görmek, aklımda yalova var fakat orayla alakalı hiç bilgim yok ayrıca 120 tl lik...
  9. eren3736

Nişanlanıyorumm :) Yemek için mekan ??

Kısmetse cumartesi günü evlilik yolunda ilk adımı atıyoruz arkadaşlar forumdaki herkes davetlidir :mrgreen: Nişan sultanbeylinde olacak 12-4 saatleri arasında Şimdi biz nişandan sonra 10-12 kişi yemeğe gideceğiz neticede düğün değil nişan yemeği çok lüks olmasına gerek yok çokta uyduruk biyer...
  10. eren3736

Yeni maceramız olta - balık tutmak :)

Bir süredir aklımda olan hevesimi gerçekleştirmek için dün gittik abimle birer olta takımı aldık :) Kısmetse bu cumartesi başlamayı düşünüyorum ilk denemeyi Üsküdar veya Beykoz sahilde yaparım. Ama hiç bilgim yok sadece birkaç video izledim Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar deneyimlerini...
  11. eren3736

Mahallemize yeni açılan YAMAHA bayii hakkında..

Arkadaşlar ümraniye kazımkarabekir mahallesinde devlet hastanesinin orda oturuyorum ben burayı çoğu kişi bilir her neyse geçenlerde yamahanın buraya bir bayi açtığını gördüm Hergün önünden geçerken bakardım nihayet açılışı yapmışlar dün çelenkler vardı herkes el sıkışıyor deri montlu abiler...
  12. eren3736

Lenova S90, Sony M4 ve Sony C4 Kullananlardan Tavsiye

Kız arkadaşıma uzun zamandır telefon bakıyoruz ve başlıkta belirttiğim 3 model dikkatimizi çekti. Hepsinin kendine göre öne çıkan özelliği var. Ön kamerada flaş olduğu için C4 ve S90 biraz daha avantajlı :), M4 de su geçirmez. Bu telefonlar hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı istiyorum...
  13. eren3736

1 Yaşındaki motora 2014 den 3 tane HGS cezası

Arkadaşlar evde sohbet sırasında aklıma geldi 2 hafta önce aldığım motorun plakayı bi sorgulayayım dedim birde ne görüyüm 2014 yılından 3 adet FSM den kaçak geçiş görünüyor. 36*3 toplamda 108 TL. Fakat bu motor 2015 haziran trafiğe çıkışlı ben bu yanlışı nerden düzeltebilirim başvurmam...
  14. eren3736

Yine sigorta belası 63 yaşındaki adama en uygun 830 TL

Biliyorum hep aynı konu ama bu seferki beni çok sinir etti etmediğim küfür kalmadı Ulan bi önceki motorda 900 ödedik tamam ilk motor yaş genç felan dedik eyvallah yeni motoru babamın üzerine yaptım 400 e bile razıydım ben adamın 15 senelik ehliyeti var bir tane bile kaza geçmişi yok nasıl...
  15. eren3736

İşte yeni motorum TVS APACHE ve resimleri :)))

Bildiğiniz gibi mondial drifti sattım ve bir süredir yeni motor arayışındaydım. Sonunda aradığımı buldum 2013 model 2015 çıkışlı 5.000 km de yeşil tvs apache ile anlaştık sahibi çok iyi biriydi. Kısmetse pazartesi hem kendi motorumun satışını vercem hemde apachemi alcam :) Motor çok hoşuma...
  16. eren3736

TVS Apache vs Z-one 180 ? - artık alıyorum birini ama hangisini

Evet arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce aldığım mondial drifti çok memnun olmama rağmen dün akşam itibariyle apaçinin birine sattım :cherry: sanırım motordan sıkılmıştım veya daha sağlam iyi giden birşey almak istedim satma nedenimi bende tam bilmiyorum Neyse sonuç olarak şu motorlardan birini...
  17. eren3736

Z one 180 alıyorum :) kafama takılanlar sorular

Arkadaşlar geçenlerde konu açmıştım drifti satıp yeni motor alıyorum diye. bugün bir tane Z one baktım görüştüm anlaştık genel olarak hoşuma gitti motoru alıyorum ama bikaç şey kafama takıldı acaba bu motorların hepsimi böyle diye sormak istedim - Öncelikle motoru 2.vitese kadar test edebildim...
  18. eren3736

Yeni motor seçimimde yardımcı olurmusunuz - İlanlara bi göz atın

4 ay önce aldığım drifti satarak üzerine para ekleyip yeni bir motosiklet almayı düşünüyorum. Fazla uzun süreli olmayacak çünkü ağustosta askere giderken satma ihtialim yüksek o yüzden satması kolay olacak, önümüzdeki 6 ay için sıcak havalarda bana fazla sorun çıkarmayacak olan aşağıdaki...
  19. eren3736

Mondial driftimi takas için eski kasa cbr125 arıyorum

Arkadaşlar elinde temiz cbr125 olan ve takas düşünen varsa üzerine max 2000 tl vereceğim şekilde mondial drift motorumla takas düşünüyorum donanımlı sağlam motordur ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------...
  20. eren3736

Böyle takas teklifi görmediniz..

Adam resmen motorla hasta yatağını takas istedi :) muhtemelen dalga geçiyor http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-medikal-urunler-kisisel-urunler-iki-kademeli-tam-takim-hasta-yatagi-mantikli-takaslara-acik-259967418/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false