Arama sonuçlarınız

1. W

VURUP KAÇAN ARAÇ

Arkadaşlar işime gitmek için evden çıktım cadde üzerinde giderken ara sokaktan hızla yola atlayan araçla çarpıştık ekipmanım olduğu için önemli bir hasar almadım çok şükür ayağa kalkar kalkmaz bir fotoğraf çektim iyikide çekmişim aracı kullanan kişi beni orada bırakıp olay yerinden kaçtı.Kendi...
  2. W

Tekleme stop etme

Arkadaslar hayırlı günler yine icinden cıkamadıgım bir arıza hakkında fikrinizi öğrenmek istiyorum her zamanki gibi çıktım yola giderken tekleme buna bagli stop etmeler oldu motoru biraz dinlendirdim tekrar yola cıktım aynı sorun motor ısınınca devam etti buji dediler degistik sorun hala devam...
  3. W

Satış işlemleri

Arkadaşlar hepinize hayırlı günler motosikletimi satmaya karar verdim herşeyi eksiksiz fakat tescil belgesinin yazıları ruhsat kılıfına geçmiş silik durumda satışta bir sıkıntı olurmu bilenleden yardım bekliyorum saolun şimdiden.
  4. W

Arka lastik yalpalama

Arkadaşlar her zamanki gibi işime gitmek için motosikletime bindim yer yer arka teker yalpalamaya başladı ilk önce bana öyle geliyor yada yol bozuk ondandır diye düşündüm ama bir kaç arkadaşımda aynı şeyi söyleyince bu iş iyice canımı sıktı orta sehpaya alıp jantı lastiği kontrol ettim fakat...
  5. W

Vizör

Selamun aleykum kaskımın vizörünü açıp kapatırken çok zorlanıyorum bayağı bi güç istiyo açıp kapatırken bunun yan tarafından bir ayarı felan varmı konuyla bilgisi olanlar yardımcı olabilirlermi şimdiden teşekküerler.Kask modelim LS2 FF396
  6. W

Kaç Litre Yağ

Arkadaşlar motosikletimin yağını değiştireceğim ne kadar yağ koymam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız çok iyi olur motorum tvs apache rtr 150
  7. W

Garanti !!!!

Şuanda 2013 model 0 km bi motosiklet garanti kapsamına giriyormu arkadaşlar üzerinden 2.5 sene geçmiş
  8. W

Rolanti Düzensizliği

Arkadaşlar bir hafta önce 0 km tvs apache rtr150 aldım rolantisinde düzensizlik var rolantiyi düşürünce stop ediyor yükselticen motor fazla ısınıyor normal konuma getirdiğimde motorda aralarda teklemeye benzer düzensizlik oluyor biraz araştırma yaptım etrafımda bilenlere sordum karbüratör hava...
  9. W

Önemli Soru

Şuanda 2015 yılında olmamız gerekçesiyle 2013 model 0 km bir motosiklet alsak motorda herhangi bir sıkıntı yaşayabilirmiyiz 2 sene hiç çalıştırılmadan yatmış motor alsam bi sıkıntı olurmu konuyla ilgili bilgili olanlar yardımcı olabilirmi :pale:

Yeni mesajlar