Arama sonuçlarınız

1. A

Abiler acil yardım (ilk motor)

Yarın ilk motorun olacak olan mondial drift i noterden devralacagim.. İlk defa vitesli motor kullanacağım formdaki birçok konuyu okudum.. Tam anlayamadigim bir sorum var lütfen bana yardımcı olun citten önemli bn için .. => 3.viteste gidiyorum önüme birşey çıktı acil durdum.. Vites üçt kaldı ...
  2. A

yeni yasa ile drift sürülürmü

Şimdi arkadaşlar öncelikle lütfen birçok yerde yazıldı başka yerlere bak gibi yorumlar lütfen yapmayın!!! A1 Sınıfı: A1 sınıfı ehliyet M sınıfı ehliyetini de içine alacak şekilde 125cc (15 beygir)ye kadar motosiklet kullanımını kapsıyor. Başvuru için M sınıfı gibi A1 sınıfında da 16 yaşını...
  3. A

Mondial 125mh Drift kaç cc olarak geçiyor ?

Yeni yasa ya göre 01.01.2016 da A1 ehiyet alma yaşı 17 den gün alanlara verilecek diye haberle gördüm bu haber doğrumu doğruysa ? yasaya göre A1 ehliyet 125cc motora kadar kullanılıyor... Benim hayalim mondial 125mh drift almak motor 135cc ama genelde her yerde 125cc ailesinden gösteriliyor...
  4. A

A2 EHLİYET

Arkadaşlar yaklaşık 3 ay a kadar ehliyet için başvurucam direksiyon sınavından korkmuyorum fakat yazılı sınav zor mu ??
  5. A

Motor alıcam Mondial 125MH Drift

Mondial 2015 model mondial 125mh drift alıcam. Bilen varsa sıkıntıları ne nasıl kullanmalıyım bakımı nasıl? yardımcı olabilecek daha önce kullanmış olan arkadaşlar var mı ? bide koltuk altı bagajı var mı ?

Yeni mesajlar