Arama sonuçlarınız

1. tesisatogr

Motosikletli Babaların Görüşlerine İhtiyacım Var

Selamun Aleyküm değerli dostlar, Kafam bu aralar iyice karışık tavsiye görüş ve önerileriniz için şimdiden Allah razı olsun. Masrafından vergisinden ıvırından zıvırından bıktığım 80000 KM deki 2010 model otomobilimi satmak ve motosikletle işlerimi görmek istiyorum ancak -Allah cümlemizin...
  2. tesisatogr

65 YAŞ BAŞLANGIÇ MOTORU

600cc ile başlangıç motoru yapıp arkaya sevgili yapma hevesindeki genç arkadaşlar gerçek başlangıcı ve sevgilileri görsün istedim :) NİNE VE TORUNLARI
  3. tesisatogr

KONJEKTÖR BAĞLANTISI VE SAĞLAMLIK TESTİ [RESİMLİ]

Konjektör bağlantısını kavramakta zorlanan arkadaşlar için faydalı olabileceğini düşündüğüm bilgileri paylaşıyorum. Temel olarak hepsinde aynı mantık var, bu resimlerde çift çıkışlı alternatörün konjektörü (CUB motorlar) var. 3 çıkışlı alternatörlerde de mantık aynı. Sarı kablo veya kablolar...
  4. tesisatogr

YUKI Yuki Motor YK-25 Midilli Gaz Long Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba arkadaşlar, 7 den 70 e her yaşta, her koşuldaki insanın "amacına uygun" motosiklet sürebileceğini düşünerek, yaşlı ve engelli bireyler için ülkemizde satılan bu modeli sizlere tanıtmak istiyorum. Siparişini verdik, ilerleyen günlerde fotoğraf ve olumlu/olumsuz yönlerini paylaşacağım...

Yeni mesajlar