Arama sonuçlarınız

1. T

Motosikletim çalındı, bulundu, masraflar ile ilgili sorularım var.

Herkese selam arkadaşlar Dün gece 01:00 - 02:30 arasında Beşiktşa Muradiye bayırı sokaktan siyah yamah r25 motorum çalındı. Saat 2:30'da bir telefon geldi polis memurundan, "Motorun çalındı, şuraya gel al..." diye. Gittim söylenilen yere, ekip ordaydı. 2 kişi motoru parkettiğim yerden...
  2. T

YBR 2012 ESD Gaz Tepkisi Problemi

Geçenlerde zinciri yağlatmak için motoru ustaya götürdüm.Usta motorun biryerleriyle oynadı , hava vidasını vs. kurcaladı ve devri 1000'e düşürdü.Gaz telinin oralarıyla oynadı biraz ve ardından motorun gaz tepkisi çok değişti.Motor gazı geç yemeye ve birden yemeye başladı.Çok hafif de açsam gazı...
  3. T

Sigortacılar Uçmuş !

2012 model YBR 125'e 1200 lira istiyorlar.Ulan motorun maaliyeti o kadar etmiyor allahsızlar ... Yaş 21 , Istanbul - Ümraniye. Aynı motora Ağustos ayında 400 TL fiyat vermişlerdi de yaptırmamıştım ... (Aklımı ...) Fiyatların arttığından haberim var , ama 3 katına çıkması da biraz saçma değil...
  4. T

2012 YBR ESD , Yaş 21 , Istanbul Zorunlu Trafik Sigortası +800 TL !

İlk motorum , 21 yaşındayım ve ikametgah Ümraniyede. Araştırmadığım pek sigorta şirketi kalmadı fakat 800 liranın altında trafik sigortası fiyatı veren sigorta şirketi yok ... Anlıyorum ilk motorum , yaşım genç , ikametgah Istanbul falan ama , F16'ya da binmiyoruz ki arkadaş 125 cc motor yani...

Yeni mesajlar