Arama sonuçlarınız

1. E

Saçma Yasalar :P

Merhaba Arkadaslar 17 Yasındayim Ehliyetim Var Motor Alıcam Ruhsetı Ve Plakası Üstüme Alabiliyomuyum Yoksa Baska Seyler Gibi Veli İle gidip Velinin Üstünemi Alınır. Eğer Velinin Üstüne Alınıyosa Çok Saçma Çünkü 17 Yasinda Ehliyet Alıyosun Ama Ruhsat Ve Plaka Vermiyorsun Saçma Değilmi ? Ruhsat...
  2. E

Motosiklet Önerirmisiniz

Merhaba ben 17 yasindayim ve ilk motorunu alicam allahin izniyle şuan aklimda Honda cbr 125 var hem baslangic için uygun hemde daha rahat öğrenebileceği mi söylediler sizin fikirlerinizi nelerdir acaba
  3. E

ilk motosiklet onerileri

Merhaba ben 17 yasindayim ve ilk motorunu alicam allahin izniyle şuan aklimda Honda cbr 125 var hem baslangic için uygun hemde daha rahat öğrenebileceği mi söylediler sizin fikirlerinizi nelerdir acaba
  4. E

yeni yasa

Yeni yasaya gore A2 ehliyet 18 yasina uzatildi bende 2016da 17 olacagim için A1 alicam benim sorum şu A1 ehliyetinde 125 cc ve 11 kW i gecmicek motorlar kullanabiliyomusuz bu durumda Honda cbr 125r veya Yamaha yzf r125 kullanabilir miyim bilgilendirirseniz sevinirim
  5. E

Yeni Ehliyet Yasası

Merhaba Arkadaşlar Ben 13 Mayıs 1999 Doğumluyum 2016 Mayıs ayında 17 yaşımı bitirdiğim için A2 Ehliyet Almaya Hak Kazanıcaktım Fakat Yeni Yasa 01.01.2016 da Yürürlüğe Giricek ve A2 Ehliyet Yaşı 18 Olacak Bu Benide Kapsıyomu Yani Ehliyet Alabiliyomuyum Yoksa Yaş Sınırı 16 Olan A1 Ehliyetimi...

Yeni mesajlar