Arama sonuçlarınız

1. V

Motosikletle Giderken Ufo Gördüm

Merhaba arkadaşlar, hayatımda ilkkez tanık olduğum ve insanlara anlatmaya çekindiğim, ilkkez burada yazıp içimi dökeceğim bir olay yaşadım. Dün gece saatlerinde saat 01.30,02.00 civarı bomboş köy yollarında evime doğru giderken zifiri karanlık bir yol, bir anda garip renkler görüyorum aynamda...
  2. V

Komple motor ekipmanı aldım fakat satmak zorundayım hepsi sıfır

Arkadaşlar 1-2 hafta önce komple ekipman satın aldım, fakat motorum dahil bütün ekipmanlarımı satmak durumundayım çok acil nakit ihtiyacım doğdu. Yepyeni sıfır ürünleri zararına satıyorum. 3 - 4 seferden fazla motor üzerinde giyilmemiş ekipmanlardır, hepsi tertemiz sıfır ayarında. Yazlık yeni...
  3. V

Dainese Bot street rocker 44 numara sifir

Urunu alali 1 hafta oldu. Mymotosikletten aldim internetten. 535 tl fatutali. 3 kez motorda giyildi nakit ihtiyacimdan dolayi satiyorum. Kirli gorunen yerleri botun kendi rengidir kirlenmis sekilde fotoraf cekmedim yoksa.. Fiyat 350 tl urunu sifir gibi dusunebilirsiniz.magazada dursa daha cok...
  4. V

2015 model ARAi Rebel Kask Sıfır M beden

yeni sezon ürün, ben alalı 2 hafta olcak, 3 sefer motor üzerinde kullandım, acil nakit ihtiyacım olduğu için direk satmak zorundayım. İlk alındığı günkü gibi, çizik dahi yok sıfır kutusunda. Mağazada dursa inanın daha çok kişi kafasına giyip dener. Ben satacağım için artık kullanmıyorum...
  5. V

Kask ve Mont arayanlar buraya baksın!

Çok acil nakit ihtiyacım olduğu için yepyeni aldığım, 2015 üretim yeni sezon Arai Rebel kaskımı satıyorum. Motor üzerinde 3 gün kullanılmıştır, sıfır gibi kutusunda bir tek cizik dahi yok, en ufak bir darbe almadı göz bebeğim gibi severek kullandım, nitekim 2000TL lik ürün sonuçta. Bu 3 günlük...

Yeni mesajlar