Arama sonuçlarınız

1. U

125 cc uzun yol deneyimi!

Herkesin aklındaki soru düşük cc motosikletlerle uzun yol nasıl olur? Denedim gördüm :) Adana Antalya arası 600 km lik yolu Ramzey xf 125 10V motosikletim ile gittim, Sabah 06:00 da başladığım yolculuğum akşam 22:00 civarı bitti. Neden bu kadar uzun sürdüğüne gelirsek çok fazla mola verdim sahil...
  2. U

Şehiriçi Şehirler arası benzin farkı.

Merhabalar Ramzey xf 125 10V motosikletim var denedim 1 litre benzinle şehiriçinde tam 45 km götürüyor şehirler arası ne kadar gider?
  3. U

orjinal sj4000 arıyorum!!!

merhaba orjinal garanili 200 tl aşağısı sorunsuz sj4000 satan varmı fujifilm finepix s2950 ile takas olur ilan onay sürecinde 2-3 saate açılır http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-fujifilm-finepix-s2950-200tl-224277622/detay/
  4. U

140 tl ye kask kamerası buldum alınırmı incelermisiniz!

arkadaşlar kask kamerası arıyorum fakat bütçem kısıtlı bu makina bütçeme uygun ama bi bakarmısınız alınırmı ? http://urun.n11.com/outdoor-kameralar/solaner-sl-d802-hd-10m-su-alti-aksiyon-kamera-P24244175
  5. U

Akü sorunu ve kask kamerası önerisi

Merhaba arkadaşlar 10 gün önce trafik motorumu bağlamıştı dün aldım kontağı açık bırakmışlar akü tamamen bitmiş marşla çalısmiyor ayakla calisiyor çalışmadan ışık bile yanmiyor. Aküye ne yapmam gerek değişmesi gerekiyormu veya doldurabilir miyim? İkinci sorum ise Kask kamerası almak istiyorum...
  6. U

Far sıkıntısı

arkadaşlar ramzey 125 lik motorumda uzun far hiç yanmıyor kısa far devir yükselince yanıp yanıp sönmeye başlıyor nedir sorun sizce?
  7. U

Ramzey XF 125 10V uzun yol gidermi?

Merhaba arkadaşlar 2011 model ramzey xf 125cc 10v motorum var bununla ne kadar uzun yola gidebilirim adanadan antalyaya gitmek istiyorum 630 km gidebilirmiyim giderse neler tavsiye edersiniz? not: en uzun 50 km gittim 2 saat dinlenip aynı yolu geri döndüm tek sorun 70-80 km yi geçince biraz...

Yeni mesajlar