Arama sonuçlarınız

1. Y

Yamaha YBR125 ESD 2015

Herşeyi ilana yazdım. Büyütmek için satıyorum. Daha çok bilgi ve fotoğraf isteyenler telefon numaramdan ulaşabilir. İlan No: 413557274 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-ybr125esd-garantisi-devam-etmekte-413557274/detay
  2. Y

Yamaha MT-25 Testi

AEA'nın test videosunu izledikten sonra kullanmayı çok istediğim MT-25'i test etmek için Yamaha'nın internet sitesinden başvuru yaptım. Daha sonra başvuru yaptığım bayiyi arayarak gün aldım. Şunu belirtmeden geçmek istemiyorum. Toplam motorsiklet tecrübem 10 bin km. Acemi bir kullanıcıyım...
  3. Y

Trafik Cezaları Yapılandırma

Hükümet trafik cezalarının ve başka diğer birçok cezanın da yapılandırma sürecine girdiğini bildirdi. Fakat her haber sitesinde farklı şeyler yazıyor. Konu hakkında bilgi sahibi forumdaşlara sormak isterim, nasıl olacak yapılandırma? Biz mi dilekçe yazıp talepte bulunacağız? Bu süreçte neler...
  4. Y

Satılık RS TAICHI Eldiven

20 gün önce aliexspressten sipariş ettiğim rs taichi marka eldivenim geldi fakat büyük geldi. Eldiven Türkiye'deki aynı fiyat eldivenlere ve hatta iki katı fiyatındaki eldivenlere göre daha iyi. Havalandırmaları çok güzel iş yapıyor. On numara yazlık eldiven. Şehir içi giymesi kolay olsun diye...
  5. Y

Yok mu şu işin fiyat performans canavarı?

Herkese iyi forumlar. Dün İzmir'e eldiven almak için gittim ve alamadan geldim. Bütçem 150 liraya kadardı ve bu fiyata olan eldivenler kar eldivenlerinden hallice. Resmen kar eldivenine iki uyduruk destek koymuşlar, eldiven demişler. Ha bu arada güzelleri de var mı var ama neredeyse 2.el...
  6. Y

Yaz Aylarında Sübap Ayarı

Motorunun rodajı bitip 1000 bakımı yapınca hemen gezmeye başladım. Artçı ile 15 kmlik dağa tırmanıp indikten sonra motorundan sesler gelmeye başladı. 3-4 devir arası ,kompresyon yaparken ve viteste gaz veremden ilerlerken motordan bariz bir şekilde "tuk tuk tuk" şeklinde ses geliyor. Servise...

Yeni mesajlar