Arama sonuçlarınız

1. K

250CC Chopper Önerisi...

Aslında foruma uzun zamandır üyeyim taaa barkın reis yaşarken filan. Önce onu tanıdım sonra motora ilgim oldu daha sonra foruma kayıt oldum. İlk kayıt olduğum zamanlarda da başlangıç motoru arıyordum fakat ilerleyen zamanlarda gerek ekonomik sorunlar gerek de barkın reis in ölümü motor alıp...
  2. K

MT125 vs Hyosung GD250N

başlangıç motorumu araştırırken mt125 de yoğunlaşmıştım kı forumdakı bır uyenın Hyosung GD250N motorunu gordum acıp baktım baya güzel duruyor açtım 0 fıyatlarına baktım mt125 ıle aynı nerdeyse ama bu motor 250 olmasına rağmen mt125 fiyatları neden aynı ? aradakı fıyat farkı nedendir ? birde...
  3. K

A2 Ehliyeti Başvurusu

tecrübeleri abi ve varsa ablalarım :) üniversite sınavını 4 yıllık kazandığım için artık önümde uzuuuun yıllar var :) artık ehliyet sınavına yazılabılırım.Bilen varsa İstanbul'da Avrupa yakasında a2 ehliyeti alabileceğim önerebileceğiniz bir kurs varmıdır ??
  4. K

R125 vs MT125

Vs diyince belki yarış videosu olarak gelmiştir ama karşılaştırma açısından öyle bir başlık buldum :) bu iki motordan herhangi birini kullanan varsa bir karşılaştırma yapabilir mi ? Fiyat olarak aynılar 12900 ıkısıde ve sanırım başlangıç motoru olarak 125 lık bır model alıcam supersport...
  5. K

Başlangıç Motoru ( 2 )

Konu Tanışma bölümünde yorum almadığı için buraya açmak istedim forum kurallarına aykırı ise kaldırılabilir cevabı ilk konuda bekleyebilirim... Arkadaşlar 22 yaşında daha ehliyet bile almamış bir kardeşiniz olarak herkese merhaba. Uzun zamandır bir motorsiklet sahibi olmayı hayal...
  6. K

Başlangıç Motoru ve Bazı Öneriler

Arkadaşlar 22 yaşında daha ehliyet bile almamış bir kardeşiniz olarak herkese merhaba. Uzun zamandır bir motorsiklet sahibi olmayı hayal ediyordum.Artık okulumu bitirdim ve çalışmaya başladığım için almaya karar verdim.ÖnceliKle tabiki ehliyet sınavına girip ehliyetimi almam lazım daha sonra...

Yeni mesajlar