Arama sonuçlarınız

1. A

250 cc cross cular için fmf set

Arkadaslar elimde fmf powercore 4 tüp ve headers set olarak bulunmakta şu an crf 250 l de takılı almak isteyen olur ise irtibata geçilir . Iyi forumlar .
  2. A

FMF FARKI !

Beyler Honda CRF 250 L ye komple Headers ve tüp olarak FMF egzoz takmayı düşünüyorum çok tatlı bir sesi var onu biliyorum . Peki performans açısından nasıl bir farkı olacaktır . Akabinde ön dişliyi de dğiştirmeyi planlıyorum sadece bir egzozun değişmesi hissedilir bir performans verirmi ?
  3. A

Gürcistan dan parça getirtmek !!!!!!!!

Arkadaşlar CRF 250 L kullanıcısıyım . Bu hafta kuzenim bi seminer için tiflise gidecek grup olarak bi otobüs tutmuşlar . Tiflis te yada gürcistan da CRF 250 l için parça bulabilirmi buldu ve aldı desek gümrük te sıkıntı yaratırlarmı ! Bu konu hakkında bilgisi olan ve bana yardımcı olabilecek...
  4. A

Türkiye de BU kasklardan Satan varmı ?

O Neal kasklardan türkiyede satan varmı bilgisi olan varmı acaba ? http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/?Locale=de_DE&ObjectPath=/Shops/10207048/Products/ONeal-Sierra-Edge-Adventure&ViewAction=ViewProductViaPortal
  5. A

O NEAL KASK TÜRKİYEDE VARMI ?

Arkadaşlar forumun reklamlarından birin de o neal kask markasını gördüm ve kask çok hoşuma gitti modelleri gayet güzel enduro için ve fiyatları da gayet mantıklı türkiyeye bu kasklardan getiren varmı ? Bulabilme şansımız nedir yada yurt dışından getirtme ne kadar mantıklı olur (beden , fiyat ...
  6. A

NEXX XD.1 Mantıklımı sizce .

İyi forumlar arkadaşlar Honda crf 250 L kullanıcısıyım , Enduro olarak kullanıyorum şuan offroad lastiği takılı değil . geçenlerde 2. el birtane dianese mont aldım deri ama kaskım yok ls2 ile idare ediyorum geçenlerde motomax de nexx in xd.1 modelini gördüm baya bir hoşuma gitti aparatlarıyla...
  7. A

Honda CRF 250 L Egzost arıyorum

Arkadaşlar Crf 250 l için FMF egzoz arıyorum headers ve tüp olarak set anlayacağınız ikinci el temiz varsa da olur yardımcı olabilecek varmı ?

Yeni mesajlar