Arama sonuçlarınız

1. chevy64

Izmirde onerebileceginiz ozel ducati servisi ?

Izmirde bildiginiz tanidiginiz ozel ducati servisi varmdir?
  2. chevy64

Balikesir Motomax bayisi ?

Selamlar beyler , nette arastirinca googlemap adres gosteriyor. Linkte telide var ama telefonla vs ulasamiyorum. Balikesir deki arkadaslarin bilgisi varsa yazabilir mi , kapandi mi baska yere mi tasindi acaba? Birde balikesirde deri korumalı motor montu bulabilecegim bildiginiz yerler var mi?
  3. chevy64

Ayarli manet secimi ?

Ducati monster icin ayarli kisa manet almak istiyorum (motor hidrolik debriyaj.) Uyan model hangisidir bilgisi olan var mi beyler.
  4. chevy64

Riser hakkinda ...

Beyler bu tip gidon yukseltici kullanan var mi?
  5. chevy64

Ducati monster 620 bişeyler :)

Nihayet Aradigim motoru bulup gecen hafta aldim. Hava sogutmali makinalari hep sevmisimdir :) Hergun ise gidip gelirken kullaniyorum sikinti vs yok cok sukur. Termignoni egzozlarin gurultusu bambaskaymis. arkadas orjinal egzozlari da verdi. Sol egzozda cizikler vardi. Cizikleri sun fixle...
  6. chevy64

Lastik tavsiyesi ?

2004 model 620 monster icin 1 cift lastik almam lazim, hangi markayi tavsiye edersiniz? (Makina bu henuz 2. Gunumuz ama cook memnunum. Bandit ariyorduk ama pisman degilim : ) )
  7. chevy64

Suzuki bandit 600/650 araniyor

Beyler cevrenizde varsa temiz olduktan sonra model yili farketmez. Haber verirseniz
  8. chevy64

Satilik 98 model kawasaki klr 250

satilmistir
  9. chevy64

1998 model kawasaki klr 250 yenileme

motoru 2 yıl once izmirden almıstım. sahibi arkadas ne kadar askeri personelim makina muhendisiyim soyle topladım, kendim binmek için hazırladım vs dediysede motor tırt cıktı :9 tabi neyse aldığımda eksantrik dişlisi 3 yerden kırılmış ama parçalanmamış yine eksantrik dişlisinin bazı dişleri...
  10. chevy64

kawasaki vn 800 aranıyor...

arkadaslar yıl takıntım yok ama temiz bakımları duzgun yapılmıs vn 800 (classic modeli)arıyorum. cevrenizde arkadaslarınızda vs varsa yazarsanız(sahibindendeki ilanlardan haberim var)
  11. chevy64

Mondial Kt 125 benzin deposu?

Beyler bi proje icin hafif klasik gorunumlu depo aramaktayiz. Mondial kt 125 lerde depo muslugu klasik eski motorlar gibi 2 kademeli mi? (Manuel olarak cevrilen Yedek ve tam seklinde mi?)
  12. chevy64

satılık 1998 model kawasaki klr 250

...............
  13. chevy64

satilik cafe racer tipi fairing

250tl. Forumdan veya [email protected] Ulasabilirsiniz.
  14. chevy64

Honda CRF250L vs Grom + Sportbikes

grom :)
  15. chevy64

bmw r90s .test video :)

16. chevy64

satılık 1958 model bmw r26

bi abimizin motoru. 58 model. tek silindir. yeni toplandı. fiyat 7,500tl tel 0535 636 28 05
  17. chevy64

satilik 74 model bmw r60/6

Satilmistir...
  18. chevy64

fiberglass calismalar...

Selamlar, Polyester ile ilk calismam. Ilk once kartondan dis kalip cikardim. Sonra straforlari birbirine sicak silikonla yapistirip aldigim karton kalibin icine gore sekil verdim. Strafora tamir bandi diye satilan bantlardan cekip ustunede polyester ve elyaflari katlar halinde uyguladim...
  19. chevy64

1974 bmw r60/6 icin parca?

Selamlar 74 model r60/6icin vites müsürü ariyorum, yurticinde sifir veya cikma bmw parcalari bulabilecegim tanidiginiz varsa telefonlarini yazarmisiniz Parcanin sekli: http://thumbs2.ebaystatic.com/d/l225/m/mxBI89KY9ExydtRSW3CbML

Yeni mesajlar