Arama sonuçlarınız

1. A

Yardımınıza ihtiyacım var

Gece nöbetçiydim 12.00 sıraları motorumu 5 dk ısıtıp yola koyuldum bu arada motosikletim rs 200 15 km kadar yol yaptıktan sonra tak tak ses gelmeye basladı çektim saga kapatım açtım biraz ilerlemeye başladım yine aynı ses yan ayaklıga alıp tekeri çeviriyorum hızlandıkça ses artıyor blogtan...
  2. A

ANTİFİRİZ

arkadaşlar mehraba uzun zamandır garajda duran motosikletimi havların biraz ısınmasını fırsat bilip çıkarttım problemsiz çalıştı iş yerine geldiğimde antifirizi bi kontrol edeyim dedim max yada mınde bişey gözükmüyordu açtım kapağı dipte gözüyor hemen bi telas kullanım klavuzunu açıp antifiriz...
  3. A

Arkadaşlar merhaba balata hakkında bi kaç sorum olacaktı

arkadaşlar merhaba bajaj pulsar 200nsim le 14000 bine geldik balatalarım bitti bitecek durumda değiştirmem gerekiyor bajajın kendi balata takımı 55tl civarında diğer balata markalarına henüz bakmadım ebc nin iyi oldugunu söylediler sizce bajajın kendi balatası mı yada önerebileceginiz bi marka...
  4. A

Ankara'dan fuara gidecek arkadaşlar bi bakabilir mi

İyi günler m.t Cumartesi akşam fuar için araç ile yola çıkmayı düsünüyoruz şuan iki kişiyiz gelmek isteyen arkadaslar bize eşlik edebilir
  5. A

Pulsar için lastik tavsiye

iyi günler motosiklet.net Bajaj Pulsar 200ns im için lastik arayışındayım pilot street,rosso 2 nin kalitesi hepmiz tarafından biliniyor sava mc 25 bogart dikkatimi çekti fiyatı da gayet uygun kullanan arkadaşlar var mı tavsiye eder misiniz
  6. A

gidonu sağa sola çevirince kıt kıt ses geliyor

arkadaşlar gecen cumartesi ufak bi kaza yapmıştım gidon yamulmuştu neyse parçaları aldım değiştirdim falan dün akşam dikkatimi çekti gidonu sağa sola çevirince kıt kıt ses geliyor vaktim yok servise gidemiyorum neden olabilir ?
  7. A

elcik nasıl çıkar ??

Arkadaslar mehaba bu sabah saat 9 civarı ankarada ufak bi kaza atlattım gidon borusu yamuldu aynada kırıldı 4 44 ü aradım parçalrı aksam alcam yalnız ustalar 12 den sonra paydos yapyormus parčları alsam gidon borusuni kendim degistirebilir miyim ?
  8. A

Arkadaşlar motorumu aldım ilk motorum pulsar 06EA0637

dün 2 civarı 2014 pulsara sahip oldum yalnız trafik sigortası ve mont eksiğim var uygun fiyat veren sigorta şirketi tavsiye edecek olan var mı
  9. A

ANKARA daki motorcu arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ankarada yaşıyorum 21 yaşındayım kaç yıldır hayalini kurduğum motosikleti alacagım 10 bin lira gibi nakitim var hyosun gt250r 2014/2015 düşünüyorum yalnız ufak tefek sürüşler harici hiç tecrubem yok tanıdığım usta motorcu arkadaşda yok ankarada oturan...
  10. A

ANKARA daki motorcu arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ankarada yaşıyorum 21 yaşındayım kaç yıldır hayalini kurduğum motosikleti alacagım 10 bin lira gibi nakitim var hyosun gt250r 2014/2015 düşünüyorum yalnız ufak tefek sürüşler harici hiç tecrubem yok tanıdığım usta motorcu arkadaşda yok ankarada oturan...

Yeni mesajlar