Arama sonuçlarınız

1. rsinan

Ahh bir zengin olsam...

Her ay bir takım lastik alır, cayır cayır yakardım... :) https://youtu.be/VZ6f1DJ1Nq4
  2. rsinan

Erdemliler Dayanışma Derneği Yardım Çalışması

Merhaba Arkadaşlar , Bugün gazetede gördüğüm bir haber ilgimi çekti ve biraz kurcalamaya karar verdim. Hatta bizzat arayıp konuştum kurucusu ile gerçekten herhangi bir politik çizgide olmayan ve evsiz kalmış insanlara cemiyet , cemaat , tarikat , sol , sağ , ırk , mezhep , din vb ayrımlar...
  3. rsinan

Yeni Yıl Kutlaması

Merhaba Arkadaşlar Sizin ve tüm yakınlarınızın , gelecek yılda , mutlu , sağlıklı , kazasız , sıkıntısız , bol ve hayırlı kazançlı günler geçirmesini temenni ederim . Sağlık problemleri olanların bir an önce iyileşmesini , maddi sıkıntılar yaşayanların feraha kavuşmasını , sevip de...
  4. rsinan

Hadi Motorlarımızı Bir Günlüğüne Değiştirelim !

Merhaba Arkadaşlar Bir önerim var, muhtemelen çok ilgi çekmeyecektir ama belli de olmaz bu işler . Motor konusunda gerçekten ilgili ve meraklı insanlar bir arada olduğuna göre önerimi de farklı bir platformda bu kadar geniş bir kitleye sunamam, dolayısıyla ilgisini çekenlere de faydası olur...
  5. rsinan

Debriyaj Kullanımı ve Baskı Arızası İlişkisi ?

Merhaba Arkadaşlar , Forumda aradım ama konu biraz spesifik olduğu için net cevabı bulamadım. Burada çok seslilik ve farklı görüşler olduğu için sadece servisin ya da ustanın cevabının tatminkar olmayacağı kanaatindeyim , dolayısıyla siz tecrübeli arkadaşlara sormak istedim. En baştan...
  6. rsinan

Motor motoru

Değerli Arkadaşlar , Dev bir hizmete imza atmaktan gurur duyarım :P Forumda , "Başlangıç motorum ne olmalı" ya da " Şu cc den bu cc ye ne zaman , nasıl vs geçeyim? " Boyum kilom bu bana ne yakışır" gibi aşağı yukarı aynı ya da forumu okuyarak karar verilebilecek konular olmasına rağmen...
  7. rsinan

İlk ekipman

Merhaba arkadaşlar Telefondan yazdığım için ( varsa da ) kontrol etmediğim için ilgili başlık varsa affola... Siftahı yaptım ilk ekipmanlarımın resmini ekliyorum , iki gün sonra doğum günüm olduğu için en yakın arkadaşım ve ortağım Dainese ceket ve eldivenimi hediye etti , aynı şekilde kaskım...
  8. rsinan

Merhaba , vakti olmayanlar için özet geçiyorum

Merhaba Arkadaşlar , Bir süredir forumu aktif olarak okuyorum , yakın zamanda da üye oldum ilk mesajımı da kısmetse bugün atayım dedim. Çok şey öğrendim motorlar hakkında , öğrendiklerimi paylaşmadan önce kendim hakkında kısaca bilgi vereyim . 37 yaşındayım , bir kaç km scooter dışında fazla...