Arama sonuçlarınız

1. F

30.000 km de YBR 125

Merhaba arkadaşlar. Okula gidip gelmek için bir motosiklet alacağım. 25km gidiş 25 km geliş yolum var günlük. Araştırmalarım sonucu benim için en mantıklı çözümün ikinci el bir ybr 125 olduğuna karar verdim. Ekipman parasını ayırdıktan sonra elimde 3500tl civarı bir para kalıyor ve bu paraya...
  2. F

Ekspertiz ile ilgili sorularım

Merhaba, Bu ekspertiz denilen olayda motorun neyi var neyi yok tamamen EN INCE AYRıNTıYA kadar inceleniyor mu? Ve her yerde standart aynı mı? Yani şu mekan iyi yapar, şurası iyi yapmaz gibi bir durum söz konusu mu? Eğer fark oluyorsa tavsiye ettiğiniz bir yer var mı istanbulda? Teşekkürler.
  3. F

2.EL motosiklet devir masrafları

Merhaba, 2.el motosiklet aldıktan sonra bunun noterde devir işlemi ve zorunlu sigortası yapılması gerekiyor bunu biliyorum. Sorularım; 1-) Bazı durumlarda plaka değişmesi gerekiyormuş, bunun şartı ne? 2-) Ruhsat durumu ne oluyor? Devredildikten sonra tekrar ruhsat için para veriyor mu? 3-)...
  4. F

ilk motosiklet, bütçe 4000TL

Merhaba arkadaşlar, abilerim. Lisenin başından beri motosiklet alma hayalim vardı, artık lise bittiğine göre alma zamanı geldi bence. Öncelikle 2.el düşünmüyorum çünkü taksit ile alacağım. Üstüne şu kadar koy cbf-ybr-tvs al demeyin zaten param olsa onlardan birini alırdım :) Kullanım amacım...