Arama sonuçlarınız

1. S

Mondial 100 Sfx Snappy X Vites Küçültme

Arkadaşlar sıfır mondial 100 uag motorum vardı beyaz renk ve alalı 1 ay olmadı evin arka bahçesinde kilitli halde çaldılar.Motorda ayağımı yerden kesiyordu bir sürü işim çıkıyor hep motorla hallediyorum bana ilaç gibi geliyordu bu yüzden de paraya kıydım Mondial 100 SFC SNAPPY X model motoru...
  2. S

Mondial 150ZC acil

Selamun aleykum arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.2.EL Mondial 150 ZC 2007 MODEL Gümüş Gri arkasında bagajı var 8000 KM'de 2012 Trafiğe çıkışlı motor aldım.Motorun bazı yerlerinde soyulmalar mevcut ön panelde ki vidalar paslı ve paslı bir çok yeri mevcut onun haricinde başka bir şeyi...
  3. S

Artık birisi cevap versin nasıl forum burası konuya bakıp çıkıyorlar acil

Selamun aleykum arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.2.EL Mondial 150 ZC 2007 MODEL Gümüş Gri arkasında bagajı var 8000 KM'de 2012 Trafiğe çıkışlı motor aldım.Motorun bazı yerlerinde soyulmalar mevcut ön panelde ki vidalar paslı ve paslı bir çok yeri mevcut onun haricinde başka bir şeyi...
  4. S

Mondial 150ZC hakkında sorularım motor ustaları bir el atıverebilir mi ?