Arama sonuçlarınız

1. Gin

2022 YILI İTİBARIYLA ENDUROYA GİRİŞ HUSUSUNDA MOTOSİKLET ÖNERİLERİ

Herkese selamlar. Ülkemizin mevcut ekonomik vaziyeti ile ilintili olarak her geçen gün menfi yönlü değişkenlik gösteren satın alma gücü ve güncel motosiklet fiyatları dolayısıyla bu başlığı açma ihtiyacını hissettim. Sizlerin kıymetli görüşleri doğrultusunda bu başlığın, hem enduro sınıfına...
  2. Gin

MOTOR MARŞ BASMIYOR VE DİJİTAL EKRAN GİDİP GELİYOR YARDIM LÜTFEN CBR 125R

motoru kaza yaptığımdan dolayı yaklaşık 1.5 aydır kullanmıyordum, her zaman durduğu kapalı yerde duruyordu.bu sabah kontağı çevirdim yaklaşık 5-10 dakika marş basmadan kontak açık bir şekilde durdu sonra bir an 'cızz' diye bir ses geldi ekranın turuncu ışığı yanar vaziyette yazılar kayboldu...
  3. Gin

Kaza sonrası vites geçişinde problem var

dün bir kaza sonucu motoru sola yatırdım,debriyaj manetinin ucu kırıldı görünürde başka pek bir şeyi yok çok şükür ama bugün şöyle olduğu yerde bir çalıştırdım ve vites geçirirken kat kut diye ses gelip geçişler biraz zor oluyor acaba neden olmuştur bu bir bakıma götüreceğim ben ama ne olduğunu...
  4. Gin

Acil lütfen - Dün kaza yaptım bir kaç sorum olacak

merhabalar,dün hiç olmayacak şekilde ufak bir kaza yaptım,akılsızlık yapıp gidonun soluna uzunca bir poşet asınca kalkışta u dönüşü yaparken dolandı ve yan yatırdım motoru,ders olmuş oldu herneyse.sorum şudur ki yaptırmış olduğum zorunlu trafik sigortası vardı hala da geçerli şimdi aklıma geldi...
  5. Gin

Motorumu satmak için anlaştım ama kararsızım bi bakar mısınız fiyat normal mi

2013 model 28000 km de honda cbr sahibiyim motorum tertemiz ve çiziksiz ayrıca tiger ve orjinal egzozlarıyla birlikte veriyorum alan kişiye motorda neon farlar koruma barları vs. her şey takılı tam dolu bir motosiklet ve yan yatması çiziği hiçbir şeyi yok.7250 tl den sahibindene koymuştum bugün...
  6. Gin

Yeni ehliyet yasa tasarısının akla mantığa uygun olmaması

ben a2 ehliyetimi alalı henüz 2 yıl olmadı ve 2016 nın 1 ocak tarihine kadar da olmayacak dolayısıyla ben a2 ile derecelendirilmiş olacağım yani 47 beygire kadar olan motorları kullanabileceğim sadece. bu yasadan önce yani halihazırda, sınavlar ve yetkililer bana s1000rr, hayabusa gibi...
  7. Gin

Görüntüsü mükemmel ama güvenilir ve alınabilir bir mont mu?

tabii ki şahsi görüştür bu ama görünümünü çok beğendim bu ceketin,onun dışında giymedim denemedim kalitesi nasıldır bilmiyorum,bilen kullanan yada düşüncesi olan var mı acaba? http://www.ebay.com/itm/HONDA-CBR-BLUE-MOTORBIK-LEATHER-JACKET-CE-APPROVED-FULL-PROTECTION-/161732096931
  8. Gin

Çok acil bir fikir yada öneriye ihtiyacım var

öncelikle merhabalar motorumu aldığım günden beri park edecek yer sorunu yaşıyorum müstakil bahçeli ama bahçesi çevreli yada düzenli olmayan bir evin girişinde ücra bir köşeye zor bela soktuk motoru aldığımızda.şöyle ki içeriye almasam dışarda çalınacağından çekiniyorum alsam da tek başıma...
  9. Gin

Selam olsun cümleten

merhabalar tüm ahaliye, ismim kerem uzaktan takip ettiğim bu foruma şöyle yakından da bir bakayım artık dedim yaşım 19 liseden mezun üniversiteye hazırlanan bir şahıs konumundayım şu dönem.mevcut ikametgahım kocaeli gelecekte ne olur bilemem.civarda dostlarım varsa görüşmekten memnun olurum.ilk...

Yeni mesajlar