Arama sonuçlarınız

1. Newbie2015

R25 ilk kaza. Kadıköyün tam anlamıyla ortasında. Trafik kural ihlali içerir.

Arkadaşlar herkese merhaba. Öncelikle kendimden bahsedeyim toplasanız 1 aydır motor kullanıyorum. 21 yaşında 172 boy 110kiloyum. Yamaha Riding Academy ve Sürücü kurusnun 2 saatlik eğitimlerinden sonra R25 almıştım ve 1 ay olmadan 2300 km oldu. ROSSO II leri satın aldım fakat türkiyeye gelme...
  2. Newbie2015

R25 alacağım tavsiyelerinize açığım

Arkadaşlar merhaba; Hafta içinde motoru alacagım sanırım ilk sıralardayım. Motor tecrübesi sadece viteslide olmak üzere toplamda 4-5 saat kadar. Yamaha Riding Academye gittim ayrıca 3 saat kadar özel ders aldım ama 0 motor nasıl olur ne yapılır pek bilmiyorum. rodaj oalyını iyice ögrendim...
  3. Newbie2015

Korku..

Degerli kardeslerim suan stajdaki ilk is gunume dogru yolda giderken forumu takip ediyordum, sizi unutmayacagiz bolumunu ara ara girip takip ederdim fakat hep aklimda arkadan vuran katil arabalardan dolayi yada sikistirmalarindan dolayi falan oluyoruz gibi dusunurdum. Biraz once bi abimizin...
  4. Newbie2015

Boy kilo sorunsalı

Herkese merhaba, Forumu bir süredir dışarılardan sinsice takip ettikten sonra sanırım sorularım o kadar birikti ve yardım alacagım kimse olmadığı için çevremde ilk çare olarak samimi bulduğum yere danışayım istedim yani sizlere :) Sormak istediklerimi sorayım lütfen kızmadan yanıtlayın zira...

Yeni mesajlar