Arama sonuçlarınız

1. Recep M

Ufak Kaza

Herkese merhaba dün başıma gelen küçük kazayı paylaşmak istedim bir kaç sorum olacak birde şimdiden teşekkürler konuya geçiyorum dün sabah saat 10 civarı kabataşdan çapaya dönüyordum kabataşda ışıklarda durdum trafikte durdu ve bir kaç saniye geçmeden bir araç bana hafif bir şekilde arkadan...
  2. Recep M

Bir kayıp daha verdik

Arkadaşlar az önce radyoda duydum hızlıca geçti istanbul da köprüde bir araçla motosiklet çarpışmış malesff motosikletli hayatını kaybetmiş kazanın olduğu yeri duymadım sitelerden araştırdım henüz yayınlamamışlar habere ulaşan detayı paylaşsın lütfen allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin
  3. Recep M

Sonunda geldi çattı

Selamlar ehliyetimi yarın almaya gideceğim çarşamba perşembe gibi de ybr 125 i alıcam ve tabiki ekipmanlarıda imkanlar dahilinde alacağım ekipmanları sıralıyacağım eksik iyi kötü vs bu gibi görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim Kask Lsff396 Mont prohel colombia eldiven prohel 7676 octane...
  4. Recep M

Herkese merhaba.

İstanbul dan herkese merhaba forumu uzun süredir takip ediyorum yeni üye oldum 26 yaşındayım aşırı bisiklet ve kamp tutkum var doğa ile iç içe olmayı çok seviyor ve huzur buluyorum sayısız yere bisikletimle gidip kamp attım. yoğun iş temposu, kısıtlı vakit derken bisiklet ile kamplı tura çıkamaz...