Arama sonuçlarınız

1. langdon

Motor bozuldu Sorun ne olabilir?

Merhaba arkadaşlar. Bu sabah işe gelirken motor stop etti. Bir daha da çalışmadı. Stop öncesinde yüksek viteste kullanıyordum trafikten dolayı yavaşlamam gerekti ve vites 3ten 2ye geçtikten sonra motor stop etti. Bakımını 250-300 km kadar önce yaptırmıştım. Dün akşam da zincirini yağladım...
  2. langdon

Ybr korna bozulması ve periyodik bakımı

İyi akşamlar arkadaşlar, Dün durup dururken korna çalışmamaya başladı. Aküde problem olsa farlar sinyaller yanmazdı diye düşünüyorum. Problem düğmede midir nerededir sizce? Bu problemi daha önceden yaşayan arkadaşlar bunu yaptırmak ne kadara mal olur? Bir de motoru en son bakımını yaptıralı...
  3. langdon

Jikleyi açik unutmak

Herkese Merhaba, Benim ybr de geçen jikleyi aç1k unuttum. motor 4. vitesten 5. vitese geçişte asiri bagirdi ve motor arada tekliyordu. korktum motor bozuldu diye saga çekip jikleyi kapattım yoluma devam ettim. jiklenin açik kalmasi motora zarar verir mi verirse nasil bir zarari olur? (konunun...
  4. langdon

Trafik canavari benzinlikte duran motorcuya çarptı

Merhaba arkadaşlar, Bu aksam benzin almak için Fulya'daki shelle gittim. motoru stop edip motorun yaninda dururken Mercedes yada BMW olduğunu hatirladigim bir araba baldırıma çarptı ve adam pardon dedi (Ben de önemli bisey yok, yaralanma vs.). Ne yapıyorsun sen öküz cinsinden konuştum ama...
  5. langdon

Çıplak motosiklet kullanmak

Merhaba arkadaşlar, Başlığı bilerek böyle yazdım, aslında motosikleti çıplak kullanmakla ilgili bir şeyler söyleyeceğim :) Yaklaşık 3 aydır motosiklet kullanıcısıyım. Her zaman mont, eldiven, kaskımı takmaya özen gösteririm. İstanbul'da motosikleti şortla tişörtle, montsuz, dizliksiz hatta...
  6. langdon

Böyle arabam olsa hayır demem! Örümcek araba

Merhaba arkadaşlar! Facebook'ta izlediğim bir videoyu paylaşmak istedim. Normalde biz motosiklet kullanıcılarının arabalara (4 ve üzeri tekerli araçlara) karşı bir soğukluğu vardır. Aramızda hem araba hem motosiklet kullanan bazı arkadaşalarımız mutlaka vardır. Ama genel itibariyle araba yerine...
  7. langdon

Yamaha Ybr 125 ile ilk 1000 km tecrübem

Herkese Merhaba, Bugün itibariyle bir buçuk ay önce aldığım 2011 model Yamaha Ybr 125 ile ilk 1000 km'mi tamamlamış bulunmaktayım. Hem kendime bir anı olsun hem de Ybr almayı düşünenlere fikir vermesi açısından burada deneyimlerimi paylaşmak istedim. Ayrıca bazı sorularımı da içeriyor olacak bu...
  8. langdon

Selam motosiklet tutkunlarına!..

Herkese Merhaba, İsmim Mehmet. İstanbul'da yaşıyorum. Motosiklet dünyasında yeniyim. Ehliyetimi alalı bir kaç ay oldu ve 3 hafta önce 2. el Yamaha Ybr 125 motosiklet aldım. Kendi çapımda internetten bir şeyler okuyarak, videolar izleyerek kendimi geliştirmeye, sürüş tekniklerini öğrenmeye...

Yeni mesajlar