Arama sonuçlarınız

1. R

Fatih civarinda motosiklet egitimi veren kurs.

Arkadaslar a2 ehliyet hakkinda bi konu acmistim kayitlara 2 gun kaldigindan dolayi daha spesifik olmasi icin bu konuyuda actim kusuruma bakmayin. Daha once hic motor kullanmadim fatih te oturuyorum (findikzade-haseki-cerrahpasa) fatihte bildiginiz guzel bir kurs var mi dir acaba ?
  2. R

Ehliyet ve eğitim hakkinda. Bir bakar misiniz ?

Arkadaslar ehliyet icin yazilcam sayet kontenjan dolmadiysa 2 gunum kaldi dolduysa bir sonraki sefere artik. Durum şu ki benim motor tecrubem yok, hem motoru ogrenmek hem ehliyetimi almak icin gis akademi gibi bir kursa mi yazilmam gerekiyor ? Bu kurslarda egitim nasil oluyor yani demek...
  3. R

Yüksek cc motor alma ölürsün.

Herkes motorun ne kadar güzel bir şey oldugundan konusuyor. Bir ayricalik. Hayat tarzi bu. Hayat tarzi ama işe gidip gelmek için kullaniliyor anlasilan. Ileride bir gun yamaha r6 alicam kendime diyorsun düşük cc neyine yetmiyor gidip kendini mi oldurceksin deniyor. Sen bakma o motoru alıp ben...
  4. R

Full+full ekipman

Arkadaslar sorum full+full ekipman. Okuduklarima dayanarak ekipman dendiginde akla gelen kask korumali ceket pantalon bot oluyor. Genelde montun sirtligini cikartip yenisini takin diyorlar. Daha once hic motor kullanmadigim ve kullanmaya baslamak istedigim icin soruyorum. Bir insan vucudunun...
  5. R

Daktilodan anlayan arkadaşlar bakabilir mi?

Arkadaslar bir daktilo almak istiyorum, elektrikli dusunuyorum (elektronik degil) kullaniminin daha kolay oldugunu duydum hemde bence daktilo kullandiginin hissini veriyor (sesi oldukca hos) ibm in selectric modellerini begeniyordum lakin turkiyede ilanlarda pek rastlamadim ebay uzerinden...
  6. R

Panigale,augusta vs.

Arkadaslar forumda biraz arastirdim ama bu motorlarin kullanicisi pek yok. E tabi nedeni bariz, yuksek fiyat ve hareketli olmayan degil, hic olmayan bir 2. El piyasasi. Merak ettigim nokta nedir bu aletlerin tam fiyati? Korlasin sitesinde yazan fiyatlarda otv haric oldugu belirtilmis. Otv ile...
  7. R

Skully ar-1, kaza sonrasi kask ?

Öncelikle merhabalar arkadaslar foruma daha yeni üye oldum bir süredir takip ediyordum lakin üyelik bugune kısmetmış. Henüz daha motor almadim fakat almak istiyorum, motoru alana kadar da aklımdaki sorulari kısmen eritmek amacı ile foruma üye oldum. Şimdi kardeşler benim ilk sorum (Bir an...