Arama sonuçlarınız

1. byossi

Bir kafa karışıklığına çözüm arıyorum ??

Arkadaşlar merhaba, Öncelikle ben şu süreç içerisinde motor arayışına girmiş bulunmaktayım. Size şu kadar param var ne alım demiyeceğim. Sizlerden bir çıkış yolu istiyorum. Benim tecrübem cbr 125 ile 20 bin km dir. İlk motorumu aldım kullandım sürdüm mutlu oldum sattım. Şuan ki piyasalardan...
  2. byossi

Cbr 125 Satılık ACİL

Arkadaşlar acil bir sebepten dolayı motosikletimi satıyorum ilgilenen olursa ilan No : 237144728
  3. byossi

25 Bin bakımı

Merhaba Arkadaşlar Cbr 125 motorum var 25 bin 500 km ye dayandı şuanda 18 binde hava filtresi debriyaj balatası fren balataları değişti. Sizce 25 binde ne gibi bakımlar yaptırmam gerekiyor ? Yağı 2 bin km de bir değiştiriyorum. Şimdiden teşekkürler.
  4. byossi

2. El Honda Cbr 125R

Merhaba Arkadaşlar, Motorumu satıyorum forum arkadaşlarımıza nasip olsun diye buradan da bildireyim istedim, temiz masrafsızdır herhangi bir sorunu yoktur. sahibinden deki ilanım da aşağıdadır. Şimdiden alana hayırlı uğurlu olsun...
  5. byossi

Motor yağı ve Motordaki titreşim sorunu

Merhaba abilerim,kardeşlerim. sizde küçük bir şey danışmak istiyorum. motorum cbr 125 13 şuan 20 bine geldi ilk motorum dur kendisi motorumun kmsi arttıkça motorda titreşim artıyor gibi ilk aldığımda 13 binde çok az yok denecek kadar titreşim vardı ama şuan 7000rpm de baya hissedilir derecede...
  6. byossi

Honda Cbr 125 Grenaj Vidaları

Arkadaşlar 2013 model cbr 125 motorumun kafa grenajının iç tarafındaki plastik siyah olan vidalar kırıldı onları nereden temin edebilirim bilgisi olan var mı dır.Resmini bulabilirsem koyacağım. Edit:Arkadaşlar Anes Motoda sordum 1 tanesi 11 tl diyor plastik sadece bir vidaya oha yani pes artık...
  7. byossi

NOX Kask Hakkında

Arkadaşlar Kaskım aşağıda ki gibidir kaskıma visor almak istiyorum ama uygun visor nox için Türkiye de yok aldığım yer yani motosella da getirmiyor ebay üzerinden alabileceğimi söyledi orada da bulamadım uygun visor nereden bulabilirim ? Aradığım visor ise siyah cam, parlak yada aynalı fark...
  8. byossi

İstanbul Avrupa Yakası Güvenilir USTA

Arkadaşlar, Gözünüzü seveyim bildiğiniz işini iyi yapan usta varsa söyleyin gidelim ben İstanbul Avrupa yakasındaydım motorum 1.5 aydır bende 2.el aldım motorumun 16 bin bakımı için bir kaç arkadaş tavsiye üzerine avcılarda bir motorcuya götürdüm çok güzel ilgilendi baktı filan sorun yok motor...
  9. byossi

Ehliyetsiz Araç Sürme Cezası

Abilerim kardeşlerim Elbet birinin başına gelmiştir belki benim başıma da geldi durum ne bilmediğimden soruyorum bana 17/05/2015 tarihinde trafiğe kapalı alanda motosiklet sürmekten ve ehliyetsiz motor sürmekten ceza yazmışlardı toplamda 1679 TL bunun 88 tl si kapalı alanda motor sürme 1609 TL...
  10. byossi

Mecidiyeköy Motosiklet Kazası 11.06.2015

Arkadaşlar kaza mecidiyeköy istikameti üzerinde oluyor ben sabah işe giderken gördüm kazayı içim parçalandi gerçekten, lütfen cok dikkali olalım ne olursa olsun biz başkalarının hatalarını telefi edelim bizim canımız kanımız olan insanlar ölmesin, arkadaşın ailesine büyük geçmiş olsun allah...
  11. byossi

Vites Dişlisi Sorunu

Merhaba Arkadaşlar, Honda cbr 125 2013 model motorum var daha 1 1.5 aylık kullanıcıyım pek fazla teknik aksamdan anlamıyorum, motorumu götürdüğüm tanıdık ustam var, motorum da 3 viteste gazı açtığımda 5 bin devir üstünde uğultu sesi geliyor geliyor bunu ustama söylediğimde ve dinlediğinde 3...
  12. byossi

Çölde Kutup Ayısı Misali

Merhaba Arkadaşlar, Öncelikle aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Ben 2 senedir motor tutkunuyum ve hep almak hayalimde olmuştur ki bu hayalimi de 08.05.2015 tarihinde bir Honda Cbr 125R alacak gerçekleştirdim. Ta ki her şey iyi güzel diyene kadar cuma günü aldığım motoru mu pazartesi günü...